Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy ismerős párral?
Tegnap átmentem egy haveromhoz és párjához akik már bő 10 éve együtt vannak, ők ketten karácsonyoztak én egyedül így meghívtak hogy ugorjak fel.
Iszogattunk, később szóba jött a szex, és hogy mi az amit még nem próbáltunk ki de szeretnénk. Ők mindketten rávágták hogy hármast 2 pasi 1 lány felállásban. Végül odáig fajult a dolog hogy ma este visszavárnak hogy tegyünk egy próbát. A lány tényleg gyönyörű és csinos, ráadásul nagyon nyitottak és látszik hogy már régóta tervezik viszont parázok hogy rosszul is elsülhet.
Ha van benned ilyen jellegű hajlam akkor próbáld ki.
Én nem mennék,mert undorodom a ffi-aktól szexuális értelemben. F
De igen, a barátságot.
A haveromnak van egy kis cuckold becsípődése is, mikor kikísért azt részletezte hogy nagyon szeretnék ha nem húznék majd gumit... Persze ez csak plusz a dologban de fura azért.
7-es!
"Csak húzz gumit, és semmi esetre se elvezz a csajba"
Vicces,pont az ellenkezőjét kérték tőlem :D
Mutatnom kellett egy farok fotót magamról, Dávid tudta hogy vastag és 18cm felett vagyok odalent, de Juci nem hitte el mert viszonylag vékony alkatom van. Ezután már záporoztak rám a vadabbnál vadabb fantáziák, kicsit már pirultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!