Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
6:
Egészségedre.:) Remélem, volt happy end.:)
12/19 Noren1989 válasza:
Én is készülődök, lehet, hogy még ma megkívànom magam...
13/19 anonim válasza:
A szex örömét az Úr kifejezetten az ember privilégiumaként rendelte!
Tehát szenteste is nyugodtan lehet szexelni; Istennek tetsző dolgot művelni soha sem illedelmesség kérdése!
14/19 anonim válasza:
Olvasva a válaszokat, szomorú statisztika rajzolódik ki belőle... baromi kevesen keféltek ma, és valszeg ez így marad már ebben az évben. Nincs valaki lány Somogyból? Nem kell hogy szép legyél, elég ha csak készséges vagy.
15/19 anonim válasza:
Ne keseredj el, nem a szex a legfontosabb dolog a világon. Sokkal fontosabb és értékesebb dolgok is vannak nála.
16/19 anonim válasza:
Nem csak hogy nem szexeltek, de le is pontoztok... már nem is sajnállak titeket. :D
17/19 anonim válasza:
Már lefürödtem...
Szerintem magáévá tesz.
Hát, tegyen!:)
18/19 anonim válasza:
17:
Hagyd magad, hamarabb szabadulsz.:)
19/19 anonim válasza:
Igen, én szexelek ma. egy 80éves hölggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!