Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik voltatok swinger klubban, hány pasival dugtatok egy este alatt?
Figyelt kérdés
Ez úgy megy, hogy egy pasival megismerkedtek a hallban, és azzal, vagy többel is? Mire számítsak?2020. dec. 24. 15:22
71/164 anonim válasza:
#67 Mivel mi főleg külföldön élünk és külföldi országokban is nyaralunk (évente 1x vagyunk Magyarországon), így nem megyünk magyar klubbokba. Most nyaralás alatt csináltuk ezt meg. Ja meg kifejezetten jó felhozatal volt. Nekem azért vannak elvárásaim egy ilyen alkalomnál is.
72/164 kisördög1 válasza:
Akárhol is történt, biztosan nagy élmény lehetett!
73/164 anonim válasza:
ez egy népszerű kérdés volt:) nem igazán láttam még egyetlen 1hez sem, ennyi hozzászólást.
74/164 anonim válasza:
Hát ja sok ember fantáziáját megmozgatja, de akkor miért nem mentek gyerekek? A kötetlen erotika fellegvára, adott a hely, az idő, 100% kamumentes, nincs előtte képcsere/számcsere/mitkerestek, hol/mikorjónektek szüttyögés hanem azonnal "konyhakészen" ott van minden.
75/164 anonim válasza:
Tartanak tőle ez az oka.Kicsit én is de nyilvan ha vki eljönne velem akkor konnyebb
76/164 A kérdező kommentje:
75. Ha nő vagy akkor gondolom sokan szívesen elmennének veled. :)
2022. máj. 26. 20:53
77/164 anonim válasza:
#75 nyugodtan mehetsz egyedül is, nem esznek embert egyik klubban sem. Ha kísérővel mész akkor hozzá vagy kötve. Kizárólag olyannal menj klubba akit már 120%-osan ismersz! (származhatnak belőle kellemetlenségek ha nem így van)
78/164 anonim válasza:
77 köszönöm, igen nő vagyok😀 Lehetséges h veled leveleztem😏😊 sok hasznosat írtál, köszönöm
79/164 anonim válasza:
Marilyn Night Club vélemények ? Ott is lehet valami?
80/164 anonim válasza:
#79 az nem swinger hanem egy kupi, elég nagy különbség! Eme helyeken is lehet "valami" - ha jó vastag bukszával mész be, kifele már jóval laposabb lesz a pénztárcád 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!