Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik voltatok swinger klubban, hány pasival dugtatok egy este alatt?
Figyelt kérdés
Ez úgy megy, hogy egy pasival megismerkedtek a hallban, és azzal, vagy többel is? Mire számítsak?2020. dec. 24. 15:22
111/164 anonim válasza:
Swinger klubban nem voltam, de egy olyan házibuliban, ami konkrétan erről szólt, olyanon voltam.
6 sráccal voltam egymás után
112/164 anonim válasza:
111 Szeretlek! Légy az enyém! :D :D :D
113/164 anonim válasza:
#111 egy swingerben ugyanez történne (ha a többesek érdekelnek), csak éppen sokkal több pasival (ha bírod :) illetve több pasiból tudsz válogatni.
114/164 anonim válasza:
Most voltam először
A pasimon kívül három másikkal.
Nekem nagyon tetszett, várom már hogy újra menjünk.
115/164 anonim válasza:
Én bárkit megdugok ingyen is.
Olyan vagyok, mint a swingeres átlagos csókák, az biztos! :D
117/164 anonim válasza:
115:
Akkor miért pontozol le? :D
118/164 anonim válasza:
Nálam is jelentkezhet bárki(nő), aki egy jót akar d.gni. Vagy többet
119/164 anonim válasza:
#115 nem én pontoztalak le. De engem mindenki lepontozott 😂 pedig csak őszinte voltam.
120/164 anonim válasza:
Aha, itt mindenki lepontoz mindenkit? Remek, akkor erről ennyit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!