Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik voltatok swinger klubban, hány pasival dugtatok egy este alatt?
Figyelt kérdés
Ez úgy megy, hogy egy pasival megismerkedtek a hallban, és azzal, vagy többel is? Mire számítsak?2020. dec. 24. 15:22
11/164 anonim válasza:
Hol van ilyen club Budapesten? Lehet hogy elmennék kipróbálni
12/164 anonim válasza:
#11 szóló pasiként a dreamland-be, swingerforyou-ba, club paradise-ba tudsz menni. Párként a tiktakba (oda szóló pasiként csak akkor jutsz be ha már ismernek személyesen). Van még a Glory Café, nem klasszikus swinger, de ott is igen sok finomság történik.
13/164 anonim válasza:
kieg.: szóló nőként és párként meg bármelyikbe mehetsz
15/164 anonim válasza:
Nekem egy csaj azt mondta addig kefél, akár sok férfival is amíg el nem élvez, utána visszavesz.
16/164 anonim válasza:
15-ös!
És ha nem tud elélvezni?
17/164 anonim válasza:
Akkor gondolom ott van zárásig.
18/164 anonim válasza:
Én ha megyek akkor szeretem többel csinálni, olyan hedonista módon mindent bele...
Ilyenkor van dupla farok punciba, popsiba, DP, tripla behatolás stb. Minden amire épp vágyom.
Általában 7-10 pasi akad aki tetszik és hagyom, hogy beszálljon, a legtöbb 17 pasi volt talán, bár meglehet, hogy több, csak akik közben csatlakoztak nem biztos, hogy emlékszem mindre, lehet csak jeleztem, hogy jöhet 😅
19/164 anonim válasza:
#19 akkor még nem jártál swingerben ha ezt így kijelented 😅 mondjuk szó se róla a triplához na ahhoz 3 akrobatikus ügyességű ember kell, a sima DP-hez nem, csak kőkeményen állnia kell mindkét pasinak
20/164 anonim válasza:
20-as!
Na látod, mondtam, hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!