Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a barátnőm megkefélne, normális ez így?
Figyelt kérdés
Valamiért foglalkoztat, és akarom, hogy dugjon meg. Most akkor én valami furcsa szexuális vagyok vagy ez már nem hetero?2020. dec. 23. 17:10
11/20 anonim válasza:
Vagy nem. Az is lehet sohase akar férfival lenni.
12/20 anonim válasza:
Hogy itt mennyi őshetero van 🤷♂️
13/20 anonim válasza:
Húha, mennyi biszex van itt aki mindent lepontoz ha valakinek mas a vélemènye.
A buzàk legalàbb egyenesek és nem kertelnek meg magyarázzàk a bizonyítvànyt. Akinek a seggében turkálnak az minden csak nem heteró
14/20 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy a fenék izgatásának igazából csak férfiaknál van értelme? Ha valaki nagyobbat akar élvezni akkor rögtön búza?
15/20 anonim válasza:
14
Pàr èv mulva jusson eszedbe amikor passzivként fognak kurni
16/20 anonim válasza:
Jó hát engem speciel izgat szóval lehet igazad is lesz :D de nem jelenti azt hogy mindenki így van ezzel, mert a kettő nem függ össze feltétlen
17/20 anonim válasza:
16
Van egy prosti ismerősöm, domina. Azt mondja hogy gyakran kérik a szolgái hogy dugja meg őket. Szerinte mind biszex csak heterónak mondják magukat. Nem vállalják fel a pasival, igy nem mondhatja senki hogy langyik.
18/20 anonim válasza:
Jó hát elhiszem hogy így van sokakkal, talán én se vagyok kivétel. Lehet ez csak egy "előszobája" az igazi faroknak, de önmagában az, hogy valakit egy nő megdug felcsatolhatóssal még nem melegség.
19/20 anonim válasza:
18
Így van, önmagàban nem az. Csak egy hajlam.
20/20 A kérdező kommentje:
Hej hej hej. Nem vagyok homo. Hetero vagyok. Csak kellemes mikor ott lent van a nyelve. Ennyi. Nem vagyok meleg. Csak erre nem találtam szakszót.
2020. dec. 24. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!