Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit esznek a nők Bochkor Gáboron?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek a nők Bochkor Gáboron?

Figyelt kérdés
Férfi szemmel zérus a csávó: nyomokban sincs sem intellektus, sem személyiség, sem izom. A régi szoc. állampárt valamelyik korifeusának kölyke, innen van a pénz, státusz, meg sok lehetőség...

2020. dec. 23. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Eddig nem tudtam, hogy ki ő. Fériként mondom, hogy 56 éves korához képest jól tartja magát.
2020. dec. 23. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Én nem szeretem, nincs ismerősöm akinek ő jön be szóval nőként sem tudom megmondani, bár 28 vagyok lehet, hogy más korosztályban jobban csípik (engem már a feje is irritál).
2020. dec. 23. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Női szemmel nem olyan borzasztó, bár időnként tényleg nagy az arca és kicsit túlmórikálja magát. Ettől a nők egy része még a nullákat szereti benne... mármint ami a számláján található :)
2020. dec. 23. 13:53
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem sokakban megmaradt a bumeráng-show indulása körül (azaz kb. 20 éve) kialakult imidzse. ha nő lettem volna, én is elég jó vágású faszinak tartottam volna akkoriban.
2020. dec. 23. 14:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Bochkor szülei:

[link]

2020. dec. 23. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
A sok duma. És a nőket ki lehet dumálni a bugyijukból, ha jól nyomod.
2020. dec. 23. 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj. Férfiként is jó pasinak tartom (no homo),szóval nem úgy!!! Ha e mellé nagy dumája,sok pénze,jó kapcsolatai vannak,akkor ez bőven elég a nőknek. Szerintem egyikben sincs hiány.
2020. dec. 24. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Nincs elhízva, mint az átlag magyar férfi ennyi idősen, tud dumálni és BENNE VOLT A TV-BEN!!!
2020. dec. 25. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Régen arcra jól nézett ki. De ő az aki addig jó amíg meg nem szólal...
2021. jan. 12. 15:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Az orgánuma borzasztóan tetszik. Én vagyok az, aki soha de soha nem a szépfiúkra kattant, és nem a pénzesekre (olykor akadt ez is, az is, de soha nem volt szempont ismerkedésnél). A kellemes tónusú beszédhang, a tájékozottság, a gyors észjárás és a humor viszont ütőképes fegyverek - ahogyan a konkrét férfi esetében az is, hogy nincs elhízva és piszkosul jól kommunikál. Érdekes témafelvetései vannak és nagyon kreatív figurának tartom. Ami miatt mégsem akarnék tőle soha semmit (nem mintha ő tőlem igen, haha:D ), az az arroganciája, ami olykor tetten érhető. Rendben van, hogy van önbizalma, de engem taszít, ha másokkal vicceskedve gúnyolódik / aláz valakit - ezáltal az én szememben nem magasabbra kerül, hanem.... Nem túl gyakran művel ilyet adás közben - a privát életében fogalmam sincs, mennnyire jellemző rá.

Ja igen: és a magassága! Hú, az nekem nagyon kell. Ha egy 5 - 6 centis sarkú cipő van rajtam, akkor én is 183 cm vagyok, és kifejezetten zavar, ha a férfi alacsonyabb tőlem.

2021. jan. 12. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!