Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a laza kapcsolat és a szexkapcsolat között?
ez attol fugg, ki hogyan hasznalja. nekem volt olyan, hogy tenyleg csak szexelni jartunk at egymashoz, neha meg ott sem aludtunk es egyebkent ha nem voltunk egymassal, nem sokszor kerestuk a masikat, csak a szex miatt. ezt szexkapcsolatnak mondanam, ja.
de volt olyan srac is, akivel szinten nem voltunk egyutt es a szex hozott minket ossze, de kozben joban lettunk, eljartunk etterembe, moziba, filmezgettunk, fozocskeztunk es amugyis sokat dumaltunk, ha epp nem voltunk egyutt, de nem jartunk, illetve mindkettonknek volt neha-neha mas is. ezt inkabb laza kapcsolatnak mondanam, mert teljesen mas mint az elozo es meg kell kulonboztetni oket.. de valaki erre is a szexkapcsolat szot hasznalja, mert vegulis az volt a fo cel.
Szerintem a szex kapcsolat az csakis a szexről szól. Csak szex és más semmi. :D Csak azért találkoztok, hogy szexeljetek.
A laza kapcsolat az már egy tágabb fogalom szerintem. Alapulhat az is a szexen, de nemcsak szexeltek hanem néha csináltok más programot is pl vacsora vagy autózás, de hivatalosan nem vagytok együtt. Vagy kapcsolatban vagytok, de ha a párod biszex megengeded, hogy néha szeretkezzen a saját nemével is vagy ha nem biszex, de szexuálisan megkíván valakit megengeded, hogy lefeküdjön vele. Nem teljesen monogám kapcsolatra gondolok, hogy nemcsak egymással szexeltek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!