Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek, ha párotoktól egy erényövet kapnátok karácsonyra?
Na ez most pont olyan kérdés, mint az "örülnétek ha a párotok/zoknit/tusfürdőt/krimit/kifestőt/súlyzót/hajpöndörítőt/telefont/akármit adna nektek karácsonyra?"
Ha valakinek derogál a zokni/nyakkendő/tusfördő, akkor azon is besértődik, kiábrándul, mert kvázi a párja nem ismeri és random cuccot vett.
Én pl örülök a zokniknak, tusfördőnek, de a legjobb barátnőm 2 éve azért veszekedte végig a karácsonyt, mert hajápoló készletet kapott a pasijától.
Az erényöv is ilyen. Ha egy pár bdsm beállítottságú, és szeretik a korlátozós játékokat, akkor örülhetnek egy ilyen ajándéknak.
De akik a nyugodt szexet szeretik, azok lehet egy bilincsen is kiakadnának.
Megbeszélés nélkül nem veszünk sem nagyon drága ajá dékot, sem szexjátékot. Kivéve ha 10000%-ban biztosak vagyunk a párunk ízlésében.
10000% az keves, legyen 1000000%!
Csinaljuk meg!
Nem egy tipikus karácsonyi ajándék sztem, inkább Valentin napra szokás "ilyesmit" ajándékozni.
A light bdsm-et kedvelem mint alárendelt fél. Játékszerünk nincs is, csak egy szörmés bilincs, szóval elég kezdők vagyunk, ez meg elég mélyvíz kategória. Nekem elég fura lenne, de amúgy nem akadnék ki rajta. Kizártnak tartom h kényelmes legyen, úgyhogy napokig nem hordanám semmiképp. De egy pár órára, kipróbálnám, végülis miért is ne?
Én nagyon szeretnék, de a páromat ez nem érdekli. Néha egymagam szoktam edge/denial napokat tartani. :D
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!