Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit kaptatok eddig karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kaptatok eddig karácsonyra a párotoktól? Általában eltalálja, hogy minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Kort, nemet is légyszi!
2016. dec. 23. 21:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Az a helyzet, hogy egyetlen egy karácsonyi ajándékra sem emlékszem már vissza, amit a csajaimtól kaptam eddigi életem során.

Ebből szerintem ki lehet következtetni, hogy nem igazán nyűgöztek le az ajándékok :D

2016. dec. 23. 21:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hátizsák, öv, pénztárca, füllhallgató, óra, ruha, sapka, parfüm, könyv, pendrive ilyesmik. Személy szerint engem csak a használhatü és hasznos ajándékok hoznak lázba, nem az én világom a dísztárgyak. :D
2016. dec. 23. 21:29
 3/17 anonim ***** válasza:

semmit, egyik kapcsolatom se élte meg a karácsonyt.

kor, nem

2016. dec. 23. 21:38
 4/17 anonim ***** válasza:
Én ruhákat kaptam. Sajnos nem olyanok, amiket szívesen hordok. 20L
2016. dec. 23. 21:39
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

fuu,én parfümöt, ékszert, pipere cuccokat, plüsst, ilyeneket kaptam. Én örültem, mondjuk én mindennek örülök :D

20/N

2016. dec. 23. 21:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem találta el egyik sem,hogy minek örülnék.Másképp emlékeznék legalább egy ilyenre.
2016. dec. 23. 21:57
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez mind olyan ötlettelen szar.
2016. dec. 23. 22:09
 8/17 anonim ***** válasza:

Én meg pont szért emlékszem az ajándékokra és adóikra,mert kb.mind olyan volt,amit csak kényszerből hordtam,használtam.

A plüssge"ciken át,a hüly,e csajos pénztárcáig minden szrt kaptam már. Többsége hugomnál végezte!

2016. dec. 23. 22:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Hat nekem szuper pasijaim voltak akkor. Az exemtol az egesz tronok harca sorozatot kaptam es nutellat egyik karacsonyra🙂

A ferjem szornyu a meglepikben uh mikor jarkalunk a boltban es megtetszik valami nekem akkor azonnal megveszi nekem 😊 iden igy orat kapok meg ruhakat es pizsit. Tavaly body shop csomagot kaptam amit nagyon szeretek de alapbol nem engedem meg magamnak mert nagyon draga. Illetve az ehezok viadala sorozatot is megkaptam tavaly.

Aztan azert az osszes karacsonyra nem emlekszem de mindog jo ajandekokat kaptam mindenkitol.

Egy masik exemtol kaptam ekszert. A mai napog megvan csak nem hordom mert az orok szerelem kelta szimboluma a medal de imadtam azt a lancot. Es vavyan fable konyvsorozatot is kaptam tole. Meg jos okszor idegbajt 😊

2016. dec. 23. 22:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Eddig nem igazán voltak nagy szám csak a tavalyi...Parfüm,bögre,szájpecek,ostor, kötél....Mikor meg kezemben a csomaggal ballagok be az ajtón s anyám kérdi jé mi van benn? Én meg rohantamban futok vele, s kiáltom vissza bögre, nem csoki.:D
2016. dec. 23. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!