Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit kaptatok eddig karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kaptatok eddig karácsonyra a párotoktól? Általában eltalálja, hogy minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Kort, nemet is légyszi!
2016. dec. 23. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megbeszéltük, hogy csak valami nassolnivalót veszünk egymásnak karácsonyra, semmi többet. Mindig eltalálta, hogy mik a kedvenc csokijaim :D
2016. dec. 23. 23:05
 12/17 anonim ***** válasza:

mi karácsonyra mindig ékszert veszünk a másiknak

én eddig az összesnek örültem, párom is hordja szinte mindet, amit én vettem neki

25L

2016. dec. 23. 23:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Az előző pasim nagyon béna volt ebben, a mostani nagyon személyes ajándékokat tud adni, minden ajándéka nagyon jó volt. Néha megbeszéljük, hogy minek örülnék, de meg tud lepni. :)

2 éve csokiszökőkutat kaptam, nagyon fancy! :D Imádom!

Idén is már a fa alatt van a csomagom, nagyon nézegetem. :D

2016. dec. 23. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Én idén egy body shop-os ajándékcsomagot kaptam tőle, aminek nagyon örülök mert mindig is ki akartam próbálni :) meg kaptam még egy sleek ecsetkészletet amivel szintén telibe talált mivel erre is szükségem volt :) ő azt mondta hogy ez most nem olyan jó, mert hogy nincs benne nagyon személyes ajándék, de nekem nagyon jól esik, mert ebből is látom hogy mennyire figyel rám, amikor mondogatom hogy milyen jó lenne kipróbálni a body shopos testvajat stb :)
2016. dec. 23. 23:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kaptam soha semmit karácsonyra mert o nem szokott karácsonyra ajándékozni. Pedig anyagilag beleférne neki. En ruhat,cipot, kabatot adok neki mert ezek olyan használati cikkek amiket felvesz es nem az a fajta aki gyakran jar ruhat venni
2016. dec. 24. 01:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi megbeszéltük hogy mit szeretnénk, mire van szüksègünk. Lehet mások furcsálják, de nekünk ez így jó. Sajnos nagyon nincs időnk napokig tartó ajándèkvadászatra, hogy "vajon mi lenne a legjobb neki?" A meglepetèseket meghagyjuk szülinapokra. :) Így is szívből jön és örülünk neki mindketten :)
2016. dec. 24. 02:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Soha nem meglepetés, mindent együtt veszünk meg. Egyébként a hobbijához illő dolgokat (vadász). Abból meg sosincs elég, főleg, hogy sok az olyan ruha, ami időközben szétszakad. Én meg, mivel nincs szükségem semmire, gondosan meg szoktam tervezni, és kiválasztjuk ezek közül. Mondjuk én rühellem is a meglepetéseket, ritkán sül el jól. Így meg mindenki azt kap, amit kér:D De ha meg meglepetést akarunk, akkor lehet listát írni olyan dolgokról, amik jól jönnek, és abból választ valamit. Meglepetés is meg nem is:DD
2016. dec. 24. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!