Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek oké, ha vonzódok a hányáshoz?
Figyelt kérdés
Elkezdtem olyan prornóvideókat nézni, ahol a nő ráhányt a fiú péniszére, gondoltam én is kipróbálom, a saját hányásomat rákenten a péniszemre, nincs annál jobb érzés szerintem. Szerintetek ez oké?2020. dec. 23. 08:23
2/20 anonim válasza:
Nem lenne rossz meglátogatni szakembert, nem bantasbol mondom de a jövőben erre nagyon kevés eséllyel fogsz partnert találni. Meg talán elejet veheted a dolgoknak
3/20 anonim válasza:
Próbáld ki sósavval is! Legjobb!
4/20 anonim válasza:
Ez kb kaki szexel egy kategória van olyan videó ahol ráhánytak a székletre. Gusztustalan
5/20 anonim válasza:
Bottal sem piszkálnálak meg.
Elmebeteg
6/20 anonim válasza:
Minden reggel kiírsz valami hasonlót? Vonzódtál már a bukósisaktól kezdve a derékszíjig mindenhez.
7/20 A kérdező kommentje:
Most írtam ki életemben először kérdést a gyakorikérdések.hu-ra.
2020. dec. 23. 09:06
8/20 anonim válasza:
Elég fura és gusztustalan szerintem, de kinek mi...
9/20 anonim válasza:
ha neked jó,de erre partnert találni, szerintem nehezebb mint kakikra. Nem beszélve arrol,hogy ez valóban egészségkárositó.
10/20 A kérdező kommentje:
Milyilyen módon egészségkárosító?
2020. dec. 23. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!