Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az interracial cuckoldról, mint jelenségről és mint tapasztalatról szeretnék tőletek kérdezni. Ti mit gondoltok erről a műfajról?
Még olvasni is nagyon izgató a 9-es választ.
Remélem, egyszer én is fel tudom majd vállalni ezt a vágyamat a párkapcsolataimban és találok hozzá egy olyan nyitott nőt, mint amilyen te vagy.
Heteroként is nagyon szívesen nyalogatnám a kedvesem punciját, amit előtte jól megtömött egy izmos néger.
Örülök nektek, hogy így ki tudtatok teljesedni.
A 12-esre mondanám, hogy hát, szerintem nem pontosan ugyanolyan.
A fekete férfiak nem csak a bőrszínükkel tűnnek ki. A fitt testalkatukra, az afro stílusukra, a nagy farkukra, illetve a magabiztos dominanciájukra is szükség van egy jó cuckold élményhez. Egyszerűen látni akarom, ahogy a néger férfi az erős kezével fogja a kedvesem meztelen fenekét, és hallani a jellegzetes, mély orgánumuát, miközben beleélvez a hófehér puncijába. Ezt nem lehet mással pótoloni.
Utána még órákon át kényeztetném (takarítgatnám) a nyelvemmel a páromat, csak történjen ez meg velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!