Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugnál olyan lánnyal akiről tudod, hogy aznap szopott le valakit?
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 13:19
11/19 anonim válasza:
10-es két ember kell hozzá! a lányok hány éves kortól érdeklődnek a szex iránt? A fiúk még nem azon gondolkoznak és már baj van a férfiakkal, mert ők is csatlakoznának később:)
12/19 anonim válasza:
Nálam nem lenne akadály. Jöhet egyszerre is.
13/19 anonim válasza:
Nem értem, miben lenne más, mintha előző nap tette. Az éjszaka egyfajta “tisztítókúra”? Vagy csak szűz lánnyal szexelne, akit zavar?
14/19 anonim válasza:
Nem arról volt szó, hogy előtte való nap másabb, de amúgy este lefekvés előtt illő fogat mosni vagy tán tévedek?
15/19 anonim válasza:
Nem találkoztam még olyan lánnyal (nem annyira óriási a szám, hogy reprezentatív minta legyen, de 10 feletti), aki találkozóra ne frissen, készülődés után érkezzen (ennek pedig elemi része a fogmosás), egyéjszakásnál is legalább egy szájvízzel élnek a nők - pedig egyéjszakás esetén az messze a legkisebb “kockázat”, hogy esetleg aznap már szopott.
16/19 anonim válasza:
A másnap óta az már két fogmosás. Ugye jól számolom? Másrészt amiről te beszélsz egy megtervezett randi, de nem minden csak úgy kezdődik. Ha valakit az nap leszopott se biztos, hogy tervez egy újabb randit meg egy újabb fogmosást. A sperma nem töltött káposzta ami után fogat kell mosni mielőtt csók jön. Hiába erőlködsz, az az napi szopásnál nincs csók! Ki tudja kijét kóstolom meg.
17/19 anonim válasza:
Még nem találkoztam soha egy olyan lánnyal se, aki szex előtt ilyet benyögött volna, hogy 30 perce már lecsapoltam valakit! :D
18/19 A kérdező kommentje:
#17 Egyszer előfordult, hogy éreztem fasszagú szája, el is húztam jó hamar.
2020. dec. 22. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!