Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugnátok egy csúnya arcú lányt?
Csúnya nő vagyok, nem tudom mennyire érdekel a véleményem, de ezt tanácsolom:ne találkozz vele, mert senki sem szereti ha undorodnak tőle - főleg nem szex közben. Vagy te mit gondolnál ha kiderülne hogy egy lány (akit mondjuk szeretsz is) igazából hányna tőled?
Neked is kellemetlen lehet a találkozás és őt is össze fogod törni.
11
Az a lényeg hogy pattintsam a patront. A többi legyen a csaj pszichológusának a problémája.
Mivel bomba a teste simán.
36 F
Akármilyen hihetetlen, de nagyon szívesen! Nem azért, mert ne lennék jó pasi, és a testem/farkam/szexuális kultúrám is teljesen rendben van. De gondolj bele mekkora nagy dolog lehet, ha megadod neki, amire vágyik. Főleg ha ő téged jó pasinak tart.
1) nem lehet olyan csúnya 2) nekem az összkép fontos, és bizony a belső is hozzátartozik ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!