Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megdugnátok egy csúnya arcú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugnátok egy csúnya arcú lányt?

Figyelt kérdés
Bomba teste van,de nem merek vele találkozni a feje miatt.Ti meg emberelnétek magatokat?
2020. dec. 21. 15:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

Csúnya nő vagyok, nem tudom mennyire érdekel a véleményem, de ezt tanácsolom:ne találkozz vele, mert senki sem szereti ha undorodnak tőle - főleg nem szex közben. Vagy te mit gondolnál ha kiderülne hogy egy lány (akit mondjuk szeretsz is) igazából hányna tőled?

Neked is kellemetlen lehet a találkozás és őt is össze fogod törni.

2020. dec. 21. 15:51
 12/27 anonim ***** válasza:
16%

11

Az a lényeg hogy pattintsam a patront. A többi legyen a csaj pszichológusának a problémája.

2020. dec. 21. 15:54
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
12 - ebben az esetben pattintsd édesanyádba a patront (úgyis léznél van) és majd a pszichológusa megoldja a problémát, elvégre neked mindegy.
2020. dec. 21. 15:58
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
Én megemberelném magam. De helyetted nem vihetem ágyba...
2020. dec. 21. 16:03
 15/27 anonim ***** válasza:
55%
A lényeg a test. Ha az bomba, lehet akármilyen a feje. 🙂
2020. dec. 21. 16:04
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

Mivel bomba a teste simán.

36 F

2020. dec. 21. 16:06
 17/27 anonim ***** válasza:
73%

Akármilyen hihetetlen, de nagyon szívesen! Nem azért, mert ne lennék jó pasi, és a testem/farkam/szexuális kultúrám is teljesen rendben van. De gondolj bele mekkora nagy dolog lehet, ha megadod neki, amire vágyik. Főleg ha ő téged jó pasinak tart.

1) nem lehet olyan csúnya 2) nekem az összkép fontos, és bizony a belső is hozzátartozik ehhez!

2020. dec. 21. 16:19
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy számomra a kövérség taszító. Az arcáról szinte senki nem tehet, és ellene sem sokat. A kövérség viszont nem adottság (a hízékonyság lehet adottság,a kövérség NEM), hanem több évnyi kitartó zabálás eredménye. Ráadásul visszafordítható, de van aki igénytelen, s az is marad.
2020. dec. 21. 16:22
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a legfontosabb, hogy arcra nem tetszik - tehát úgysem lesz vele semmi komoly -, akkor szerintem ne használd ki! Ez nem megemberelés kérdése, hanem becsület.
2020. dec. 21. 16:34
 20/27 anonim ***** válasza:
14%
Én élvezném szerintem. Van benne valami perverz dolog.
2020. dec. 21. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!