Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya vagyok, de jól nyalok, lehet esélyem szép nőknél?
Kicsi vagyok és pocakos, hajam alig, orrom is nagy, eddig csak csúnya barátnőim voltak, de ők úgy sikítoztak, ha nyaltam őket, hogy azt kilométerekre hallani lehetett, néha be is pisiltek, és meg is dícsértek, hogy oltári jól nyalok, ilyen jól még senki nem nyalta ki őket.
Eddig nem mertem szép nőknél próbálkozni, de gondoltam, ilyen technikai tudással talán náluk is lenne esélyem.
Szerintetek? 31/F.
Tudod, addig vezet egy út, hogy kinyalj egy szép lányt, és ahhoz, hogy ezen az úton akár csak az első néhány lépést megtedd, nem árt, ha jól nézel ki.
Senki nem a nyelved veszi észre először..
Relatív, hogy ki mennyire nyál jól.
Nekem is nagyon sok nő mondta, és sokszor nem úgy szerette az egyik, mint a másik...
Van aki szerette ha ujjazom közben, valaki csak azt szerette ha befalom az egészet.
De valóban aki szereti csinálni, az már fél siker.
Ám nagyon sok nő, ha nem vagy vonzó számára, közelébe sem enged a puncijának.
Ahogy mondjuk én sem szoptatnék meg minden nőt.
Szerintem ez így van náluk is.
F/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!