Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok mit gondoltok a kinai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mit gondoltok a kinai lányokról?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
9: Ja, ezt amúgy én is hallottam. De ez akkor játszik, ha elutazol ezekre a helyekre. Ha idejön egy japán csaj, az válogathat az európai fiúkban. Csak ott, helyben számítasz európaiként különlegesnek.
2020. dec. 21. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Koztuk is van ugyan úgy ahogy fehéreknél, szebb és csunyább is. Tobbnyire alacsonyabbak, vékonyabbak, kissebb a cicijuk. Nekem személy szerint tobbnyire bejonnek. Csak valahogy a természetesen és eléggé eros nemi szorzet viszont nem jon be náluk. Úgy látszik a természetes a normális "kultúra".
2020. dec. 21. 14:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek. 27F
2020. dec. 21. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Szeretem őket csak ne köpködjenek..
2020. dec. 21. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem érdekelnek. az átlag kínai mind a kultúrámtól, mind a külső ízlésemtől nagyon távol áll.
2020. dec. 23. 02:51
 16/17 anonim ***** válasza:
A kínai nem jön be, a japánok, kóreaiak azok elképesztően szexik.
2022. márc. 18. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:

mert kínaival itthon is találkozol

ne aggódj, kimennél japánba, utána többet ők se jönnének be

2022. márc. 18. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!