Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok. Hu rol vélemény? Milyen gyakran jártok? Csak 1-2 "kedvencetekhez" jártok vagy minél több lányt ki próbáltok?
Elég jó oldal, általában kedvencekhez járok aki állandóan a városban van, havi 1 esetleg 2 alkalommal. Ilyen "vándormadár" meg "csak két napig leszek itt" csajokat alapból kerülöm akárhogy is néznek ki és akárhány pozitív beszámolója is van. Ja és azokkal se foglalkozom akik tiltják a beszámolóírást. Ez fontos!
Régen inkább mennyiségre mentem, csak az volt a fontos, hogy néz ki a csaj. Mivel jópárszor belefutottam ilyen bomba alakú, de flegma fadarab csajokba, így inkább áttértem a minőségre, elkezdtem a beszámolókra koncentrálni, és totál megérte. Lehet, hogy van egy kis felesleg a csajszin, és inkább az átlaghoz tartozik kinézetileg vagy már inkább az érettebb korosztály, de komolyan mondom sokkal tartalmasabbak az együttlétek ilyen csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!