Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok. Hu rol vélemény? Milyen gyakran jártok? Csak 1-2 "kedvencetekhez" jártok vagy minél több lányt ki próbáltok?
Attól függ milyen korszakomat élem.
4-5 évvel ezelőtt direkt a darabszámra mentem, akkor mindig másokhoz mentem. Pl egy 19 éves után egy 50-est raktam meg, szőke után cigányt stb
Utóbbi időszakban inkább visszajárós vagyok
Orál mindig gumi nélkül.
Gumiban utoljára valamikor 10 éve csinálták nekem, kB semmit se éreztem mintha magam verném.
Szex legtöbbször gumiban, gumi nélkül ritka de általában azok engedik akiknél már régóta visszájár az ember.
Csak úgy elsőre szerintem senkinek vagy nagyon alja réteg lehet.
Nyilván neveket nem írok kik azok akik a sokadik hónapnyi visszajárás után engedték. Úgyis maguk ajánlják fel. Ha a vendég magától kérné már az elején biztos nem fogadnak többet
Nincsmit
Legyél gyakori vendég valamelyiknél aki bejön és nagy eséllyel idővel maga fogja engedni.
Nyilván nem havi 1 alkalomra kell gondolni mint gyakori vendég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!