Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondja mindenki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki hogy hülye vagyok hogy 260 ezret adtam egy lánynak hogy velem legyen egy éjszakát?

Figyelt kérdés
Szerintem pedig nagyon is megérte, ez volt minden pénzem de oda adtam neki hogy együtt lehessek vele egy éjszakát. Életem legjobb éjszakája volt, nem vagyok már szűz se. Nagyon imádom őt és mindenképpen vele akartam. Annyira jó volt nagyon majdnem sírtam, mennyország. Nekem nagyon megérte. Szeretem őt nagyon. Oké ez volt minden pénzem félre rakva nekem ez sok, a jövedelmem csak 140 ezer nettó de nem érdekel. Szerintem nagyon megérte mert életre szóló élmény volt. Nem lehet hogy a haverok csak irigykednek? Nekik erre még esélyük sincs. Én erre gondolok. Most már csinalhassa a jogsit a szerelmem nagyon imádom, olyan volt mintha a barátnőm lett volna. Nagyon szép lány okos és aranyos a haverok csak álmodoznak róla, eddig én is de a pénz megoldotta egy éjszakára.

2020. dec. 20. 19:22
1 2 3
 1/26 Noren1989 ***** válasza:
89%
Mert az vagy bàstya. Befektetésnek nem tekinthető. Te elköltötted pillanatnyi örömökre. Remélem vidiztél és még évekig erre az alkalomra fogod kiverni.
2020. dec. 20. 19:23
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem, azt nem engedte. Ami érthető is.
2020. dec. 20. 19:24
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
Nő vagyok, de mondjuk úgy hogy biztosan nem irigykednek, inkább sajnálnak. Szerintem sem ez volt életed befektetése, de ha te boldog vagy a vételeddel akkor csak örülj neki és ne akard mások által igazolni a döntésedet.
2020. dec. 20. 19:25
 4/26 anonim ***** válasza:
43%
Jó üzletet kötöttél! Én is irigyellek. Sajnos, nekem még dugnom is ingyen kell.
2020. dec. 20. 19:26
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
Azét mondják mert az vagy.
2020. dec. 20. 19:26
 6/26 anonim ***** válasza:
66%
Akkora kamu, mint ide Lacháza.
2020. dec. 20. 19:29
 7/26 anonim ***** válasza:
90%

Én inkább vettem ősszel káposztát, jól besavanyítottam, piacon eladtam, közben meg csajoztam, mert az a legjobb hely! Olyan milfeket felszedtem minden évben savanyúkáposztával, hogy csak lestek a haverok.

Szex. Nő. Savanyúkáposzta.

2020. dec. 20. 19:33
 8/26 anonim ***** válasza:
67%
Most mennyiért fogod vele megismételni? Nulla forintért? Krvàt csináltál belőle, de nem is kevés pénzért. Videó se volt engedve, hogy maradandó emléked legyen, de talán jobb is hogy nincsen. Olcsóbban is megúszhattad volna szerintem, de voltál olyan hülye. Ezt nem lehet megérteni. Egyszerűen épp ésszel nem lehet! Nem volt értelme bocs.
2020. dec. 20. 19:33
 9/26 Noren1989 ***** válasza:
94%
#8, nem kell fennakadni, valszeg előtte is az volt a leànyzó...
2020. dec. 20. 19:35
 10/26 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is kamu,de tételezzük fel, hogy valóban ilyen hülye vagy... 🤔

Mit kéne abban irigyelni, hogy kiadtál pénzt arra, amit majd más akár hetente, vagy naponta, többször is meg kap ingyen?

Neked örök élmény, neki meg lesz egy jogsija, azért mert még engedte, hogy egy ilyen mint te lihegj rajta.

De én mondom neked, ha te örülsz, mi is örülünk veled. 😉

F

2020. dec. 20. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!