Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért elveszítenéd a szüzességed egy gazdag sráccal? 20N
#20-as
Idézek a 17-esből:
"Ha feljelented még te húzod a rövidebbet mert prosti vagy. A szó szoros értelmében. Ugyanis fizetett a szexért ezen nincs mit szépíteni."
Szóval abban egyet értek hogy ha pénzért szexel akkor krva. Csak arra reagáltam hogy van az az eset amikor érthető...
De egyébként én sem tudnám megtenni. Ahogy írtad, ezzel tulajdonképpen a lelkét is eladja az ember. És szerintem ha valaki 21 évesen is még szűz, az nem azért van mert egyéjszakás kalandokat akarna. Szóval nekem a kérdés hitelessége is megingott.
Hát figyelj! Ha tetszik neked a csávó, és pénzt is ajánlott hozzá, akkor megszépítheted vele az életed. Nem kell egész életedben robotolni, viszont néha néha vannak veszélyes Gazdag Fickók is, akikkel jobb vigyázni...
De egy dolgot ne felejts el , Mindig Védekezz, mert abból gyerek lehet és az sok felelősséggel jár, meg fogod bánni! Puszi! :)
Ha egy fél órával előbb ír nekem akkor még aktuális lett volna dolog, de már lemaradtam róla.
De különben IGEN IGEN IGEN IGEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!