Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak gazdag csajok nők ?
Figyelt kérdés
Tehát tényleg vannak olyan nagyon gazdag csajok nők akik fizetnek férfiaknak ? Csak azért kérdem mert ismerek 3 srác akik barátok egymással és mind a hármuknak van pénze meg kocsija és fiatalok ,és életükben egy percet sem dolgoztak , és tudom hogy nem a szüleik vették nekik , eggyátalán ezek a srácok akik ebből élnek hol találnak ilyen csajokat ?2020. szept. 18. 12:42
2/12 A kérdező kommentje:
1 es azt értem de ezek a srácok hol találnak ilyen partnert ?
2020. szept. 18. 12:44
3/12 anonim válasza:
Rosszlányok ponty hun van férfi kategória is
4/12 anonim válasza:
igen de valszeg nem a nők adjÁk majd a pénZt hanem az 50 plussZos urak...:) sok sikert és sok vazelint!
5/12 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük! Gondolom jó kiállású, sportos, jóképű, vagány, a nők nyelvén értő pasik. Ettől még felesleges álmodozni, a gazdag sugarmommy nők köre igen szűk, nincsenek ezernyien. Ha 110%-osan nézel ki akkor is óriási szerencse kell hozzá.
6/12 A kérdező kommentje:
Félre értettetek én nem akarok ez lenni csak kiváncsi vagyok hogy ezeknek a srácoknak honnan van pénzük ennyi
2020. szept. 18. 12:53
7/12 anonim válasza:
Jah a #4-esnek nagyon igaza van, meleg gazdag pasiból kb. 100x több van mint sugarmommyból 😅 gondolom a haverjaid nem büszkélkednek azzal miből van a pénzük (lehet drog, lehet hímringyók ezer féle dolog) csak a "gazdag jó csajok tartanak ki" szöveg jobban hangzik mint a szomorú valóság.
8/12 A kérdező kommentje:
7 es nem a haverjaim , és igen persze hogy lehet hogy csávok pénzelik őket bár ez elég gáz
2020. szept. 18. 12:56
9/12 anonim válasza:
NEm csajok pénzelik őket.... megnyugtatlak...
10/12 anonim válasza:
Kábítószer kereskedőkről még nem hallottál? Járj ifjúsági szórakozó helyekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!