Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek a csupasz herezacskó tetszik vagy a szőrös?
6. Tudhatnád hogy nem a szőrtől izzadsz. A szőr pont hogy elvezeti az izzadságot.
Ha megnéznéd a kopsz borotvált fejeket is , na azok izzadnak rendesen és csillog rajtuk, ellenben akinek van haja az nem izzad közel se annyira.
12-es:
Most nőként más példával jövök. Ha nem tudok/nincs lehetőségem/nincs időm, stb. borotválkozni akkor a hónaljszőrömmel sokkal jobban izzadok. Ezt pedig nem csak én tapasztaltam, hanem barátnőim is.
Másfelől... a páromat egyszer megkértem, hogy hagyja meg teljesen szőrösen (ő mindig visszavágja), és azt mondta, hogy nem szeretné, mert a szőr folyton "becsípődik" a bőr közé, és fáj.
Hozzá nem nyúlnék egy szőrőshöz, igénytelen, hogy néz már ki??? A lába persze ne legyen csupasz! Egyszer egy barátom a labujjait borotválta, hát kicsit sem volt gáz
19 L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!