Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogyha az első szexnél nem fog felállni a péniszem?
Figyelt kérdés
Annyira félek hogy nem fog felállni, mert mégis csak első lesz, és nemtudom mit lehetne ez ellen tenni.2020. dec. 19. 23:04
1/3 anonim válasza:
Ne görcsölj ezen!!!
Kezd szépen az elő játékkal, lehetőleg hosszan ez a partnerednek is tetszeni fog.
Aztan úgy is érezni fogod hogy meredezik a zászló.
Inkább azon aggódj hogy jó lesz e neki, nem e okozol csalódást....
Mert neked az első de neki lehet nem.
Na jobb már??🙂
2/3 anonim válasza:
Készülj fel lélekben a legrosszabbra, annál úgyis csak jobb lehet, tehát lesz sikerélmény. Mu a legrosszab forgatókönyv? Csókolózás közben belekapsz a szemébe, ezt elviccelitek, aztán elszakítod az új melltartója pántját, aztán a kelleténél picit erősebben szívod-hsrapod a mellbimbóját, és már felüvölt a fájdalomtól. Persze babusgatod picit, majd folytatod a nyomulást, de a fejedre már olyan gőznyomás nehezedik, hogy a farkad az alap méretének a felére ugrik össze, és semmilyen ingerlésre nem reagál, amit mindketten teljes kudarcként éltek meg, szégyenkeztek és dühösek vagytok egymásra. Ha ezekre az esményekre felkészülsz, akkor, ha úgy eljutsz a puncihoz, hogy előtte nem kapartad ki a szemét, vakkor már örülhetsz. Ha a lankadt farkad félárbócig eljut, akkor megint örülhetsz, hogy nem teljesen petyhüdt. Talán a legjobb amit tehetsz, hogy megbeszéled a partnereddel előre, hogy egyáltalán nem vagy tapasztalt, ezért kéred, hogy legyen türelmes, segítsen feloldódni!
3/3 anonim válasza:
Én mondjuk így nem feküdnék le vele. De ez én vagyok.
Én így cselekednék: úgy hívják petting. Csókolóznék, simogatnám, az egész tetstét végigjárnám, maszíroznám, minden ami jól esik, ekkor már biztosan felállna, és esetleg ha ekkor akarod és elég tág neki meg nedves, akkor bedugnám. Akkor már nem hiszem hogy lekonyul, bár lehet hamar elsülsz. Én sem bírtam sokáig a legelső alkalommal, esélyem nem volt kielégíteni a lányt, dehát mindenki elkezdi valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!