Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Észrevették, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevették, hogy a legtöbb férfinek látszik egy picit a farka bizonyos nadrágokba? Vagy én "látom félre"

Figyelt kérdés

Sok férfi hord divatos szűkebb melegíti nadrágokat, vagy akik fociznak olyan foci nadrágot és észrevettem, hogy sokaknak átlátszik. De nem feltűnő, tehát nem áll fel nekik, csak látszik, hogy "van ott valami". Tehát nem laposak azon a helyen, mint a nők.

Másnak is feltűnt?

2020. dec. 19. 12:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg férfinak látszik, valakinek sima farmerban is látsz egy minimális dudor. Olyan mint a mell, tudod. Minél szűkebb ruhában vagy annál jobban látszik, de egy bő darabban is látod, csak kevésbé.

24/L

2020. dec. 19. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A, nem még soha senki nem vette észre... 🤭

Nyilván látszik sokaknak, főleg egy szűkebb nadrágban.

2020. dec. 19. 13:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez ilyen. Sok férfinek van farka.
2020. dec. 19. 17:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem meglesni, például ha valaki melegítő nadrágban van, abban simán látszik, de volt olyan, hogy farmerben is látszott az illetőnek. De valahogy csak az indított be, amelyik férfi tetőtől talpig tetszett. Az összkép a fontos. :)
2020. dec. 19. 18:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfinek farka van meg heréi, és ha normális nadrágot hord (tehát a méretét, és nem direkt két számmal nagyobbat, ami lóg az ülepén is), akkor az látszik. És sok nő oda is pillant, de ez természetes, ahogy a férfiak is leveszik a nők domborulatait. A hangsúly azon van, hogy ezt kulturált keretek között tartod-e, vagy sudribunkó módon bámulsz.
2020. dec. 21. 09:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgat, ha látom. Az egyetlen probléma ezzel, hogy leginkább vékony srácok tetszenek, így, mivel a legtöbbön lóg a nadrág, ezért ritkán látok bármit is a péniszük formájából.
2020. dec. 22. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:
19%
Nekem legújabban a gyereknél tűnt fel. :D
2021. jan. 16. 22:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, általában lehet látni kivel ott van.
2021. jan. 17. 09:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fantáziámat is meg szokta mozgatni a dolog, néha azt kívanom bár sose venném észre.
2021. jan. 17. 20:35
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát, bárcsak tudnék olyan gatyát venni amiben nem látszik, de azért az nehéz feladat egy bizonyos méret felett.
2021. jan. 17. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!