Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevették, hogy a legtöbb férfinek látszik egy picit a farka bizonyos nadrágokba? Vagy én "látom félre"
Figyelt kérdés
Sok férfi hord divatos szűkebb melegíti nadrágokat, vagy akik fociznak olyan foci nadrágot és észrevettem, hogy sokaknak átlátszik. De nem feltűnő, tehát nem áll fel nekik, csak látszik, hogy "van ott valami". Tehát nem laposak azon a helyen, mint a nők.
Másnak is feltűnt?
2020. dec. 19. 12:12
2/22 anonim válasza:
Igen látszik és némelyik izgató is tud lenni.L.
3/22 anonim válasza:
Én nem vettem észre, de férfi lévén nem is szoktam férfiak farkát figyelgetni.
4/22 anonim válasza:
igen látszik főleg ha jobbra vagy balra teszik
5/22 anonim válasza:
de ez főleg a húspéniszre igaz. vérpénisz eléggé el tud bújni
6/22 anonim válasza:
#5 elég rendesen, mint a csiga a házába 🙃🙂😇
8/22 anonim válasza:
Most nagy felfedezést tettél! Persze hogy látszik, hiszen ott van. Az lenne a baj, ha nem látszana. A nők melle nem látszik?
9/22 anonim válasza:
Gizus-Gizus...ilyen az ötödik osztály!
10/22 anonim válasza:
#7 nekem is. Úgy el tud bújni néha, hogy elég megtalálni 😂🤣😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!