Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tinektek ez izgató? Ha igen, Hogyan? Fiúk, Ti nektek milyen lenne ez? Volt ilyen?
Barátnőmmel párhónapja vagyunk együtt. Mindketten szüzek voltunk még egymás előtt, de már eldöntöttük, hogy bizony egymással akarjuk elveszíteni.
Az ágyban egyre jobban összecsiszolódunk, és egyre jobb a szex.
Pár hete éjjel beszélgettünk az ágyban fekve és valami hülyeségen így játékosan megsértődött. Gyakran csinálja ezt, és ilyenkor erősen magamhoz szorítom, amíg abba nem hagyja. Ez ilyen közös kis szokás. kb kialakult valahogy, ő is szereti és én is. ilyen köztünk a dinamika.
De a lényeg, hogy akkor nagyon el akart tolni, de én erősebb voltam és a kezeit is lefogtam, hogy ne tudjon eltolni. Persze, ha komolyan megsértődött volna, akkor rugdosott volna és kiabált volna, de csak a kezeivel küzdött, ebből éreztem, hogy nem bántottam meg igaziból, csak játszik. Szóval nyugi nem bántalmazó a kapcsolat.
Lényeg, hogy ahogy feküdt, fölé magasodtam és lefogtam mindkét karját. Ő pedig a lábait felhúzta és valahogy éreztem, hogy alul nagyon nedves.
Ekkor csak egykezemmel fogtam le mindkét karját, ahogy ellenkezett és éreztem, hogy iszonyatosan be van indulva.
De nagyon.
Ő nem szokott nagyon belül sem nedves lenni, de most annyira, hogy még kívül is az volt.
És közben ahogy lefogtam és vergődött alattam úgy nyögött mintha előjáték lenne.
Ekkor lehúztam róla a ruhát és akkorát szexeltünk mint még soha.
Később mondta, hogy iszonyatosan ráizgult arra, hogy lefogtam. Hogy nem tehet ellene semmit.
Nem akarom erről faggatni őt, mert akkor elvész a szerepjáték később.
Szívesen játszanék vele erőszakolósat, mert amúgy nem olyan rossz a dolog, de nem tudom, hogy mi az, ami beindítja vajon a lefogáson kívül (az már elcsépelt, újítani akarok).
Ha leri.b@ncoznám, vagy erőszakosan szopatnám, vagy nem is tudom. Nem akarom bántani semmi képpen. Nem akarok neki fájdalmat okozni, ha ő nem akarja. Viszont ha óvatoskodom és őt kérdezem, hogy mit csinálhatok és mit nem, akkor pont az a dominancia veszik el, amit itt kisarkítunk.
Lányok Ti izgultatok már ilyenre?
Fiúk Nektek volt ilyen barátnőtök? Hogyan maxoltátok ki a dolgokat?
Falhoz lökés? Nyakfogás? bármi?
24F
23N
19-es vagyok
Kérdés hogy a párod sub vagy switch. Ha sub mint én akkor nem szeretne átvenni az irányítást és azt élvezi, hogy kiszolgáltatott neked, az erődnek és a vágyaidnak. Ha ellenállhat, feszülhet, de mégis az történik amit te és persze ki nem mondottan ő is akar.
Sajnos sokan azt hiszik, hogy a subok lábtörlők holott az ő igényeik szerint történik minden. Ez teljes bizalom feléd.
Játszatok együtt, szeresd és tiszteld őt és boldog házasságotok lesz.
"Egy nő akkor ragyog ha van aki ragyogtatja"
Szerintem én Switch vagyok (de domináns felé tendálok a személyiségem, aktivitásom és a vezető szerepköreim miatt). A bnőm pedig Sub. Nem látom azt rajta, hogy ő át akarná venni az irányítást.
Inkább tényleg csak azt, hogy sokszor ellenkezik, de az elégíti ki, hogy ilyenkor én uralom a dolgokat. Küzd, de igazából nem akar győzni. Veszíteni akar. Illetve inkább azt akarja, hogy én őt legyőzzem.
Nem lábtörlő, azt abszolút látom. Erős és határozott nő. Intelligens, okos, humoros és sajátvéleménye van stb. Nagyon erős személyiség. Kitartó és nagyon tisztelem. Csak az ágyban jön elő ez az egész dolog, hogy ez izgatja fel. Erre gerjed nagyon.
Ha el tudod fogadni, hogy ő sub és nem fogtok tudni szerepet cserélni, vagy csak nagyon ritkán, nem hiszem hogy lenne bármi gond a későbbiekben.
A férjem egyértelműen dom, lassan 25 éve ural az ágyban és még mindig alig várom hogy újra játsszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!