Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos egy szexpartner kereső oldalon talált lánnyal lefeküdni?
Milyen szempontból kérdezed?
Vírus?
Nemibaj?
Szervkereskedés?
Vagy mire gondolsz?
2# miért? Mindenki ugyanazt a csajt szedi össze?
Ismerkedj vele aztán elmondja, legalábbis én elmondtam hogy nem akarok sok pasit csak 1-et, mikor szeretőt kerestem.
Gondolom, mert itt is lehet. Valamiért sokan azt hiszik, ha privátban ráírnak egy anonim emberre aki nem az ismerkedés kategóriában volt, az:
lány és nem pasi aki nőnek adja ki magát,
nem kiskorú (bár ez nem zavar egy férfit sem),
csinos, és nem foglalt,
tetszeni fog neki a küldött farokszelfi,
nem tiltja le az emberünket,
tetszik neki az aki ráírt
és még elérhetőséget is ad. Nagyon durván nem gondolkodik itt senki. Érdekes hogy nem számít a fiúkáknak hogy néz ki a csaj. Csak a dugásra mennek
Ha ennyire párázol akkor minek regisztráltál? Semmivel sem kockázatosabb mint szimplán szórakozóhelyen megismert emberrel. Akinek van egy csepp esze az alkalmiban mindig óvszert használ amit csak az után hagy el hogy jobban megismerte a másikat.
A covid előtt rendszeresen jártam swingerbe, soha semmit nem kaptam el, pedig ott nem tinglitangli mókák mennek :) van olyan móka ahol a hölgy több ffi-vel van együtt 2 óra alatt mint más egész életében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!