Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kimossátok a szátok, puncitok, végbél részeiteket randi előtt?
Neked egy gumi nő kell aki még senki se ért hozzá és még patyolat tiszta is míg bele nem vered😀
Amúgy meg mielőtt másokat fogyatékosnak neveznél te észkombájn, a minden randi egy általánosságot jelent ami arra utal, hogy nem feltétlen egyből sikerült. Amit te keversz azt más szavakkal mondjuk. Úgy látom nálad maradni fog a kezed vagy a gumi nő. Most biztos akciós karácsony előtt. Siess!
A "minden" randi az 1 < x -et jelenti.
A kérdező ezek szerint csak olyan személyek véleményére kíváncsi, aki a feltételnek nem teljesül, tehát az olyan emberek véleményére, akik első randira mennek életükbe. Nos első randira már 14-15 évesen is mennek az emberek. Szóval kötve hiszem, hogy végbelet mosnának. TE PEDOFIL ÁLLAT!
Mit vagy ilyen ideges, ha nem vagy az? Mégis van valami a lábad alatt. ;)
Igen. Egy 15 éves lány és egy 15 éves fiú lehet párkapcsolatban. Én is voltam, amikor 15 éves voltam ... csak úgy mondom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!