Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsi a péniszem mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a péniszem mit tegyek?

Figyelt kérdés

Felálva 6cm :.(

Hogyan növesszem meg?

Hogyan fogok így szeretkezni?

kezdjek vele? :(((

Magasságom:155

Súlyom:60kg

2020. dec. 16. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy nem erre a válaszra számítasz, de azért gondoltam leírom.

Nekem 10-12 cm körül van és már ez a méret is elég kicsinek számít az átlaghoz képest. Volt olyan barátnőm, akit ez zavart.

Ez egy olyan dolog, amivel együtt kell élned és te döntöd el, hogy ezen rágódsz vagy elfogadod, hogy a szex nem egy központi dolog lesz az életedben és inkább karrieredbe, baráti közösségeidbe fekteted a legtöbb energiád. Én ezt teszem. Minden erőmmel dolgozom, hogy az életem minden más területén magas szinten tudjak teljesíteni és így elégedett legyek önmagammal. Tehetném, hogy siránkozom a péniszemen, de úgy döntöttem, hogy akkor is értékes ember szeretnék lenni, ha kicsi a péniszem.

Ha a karrieredre koncentrálsz, előbb-utóbb jönni fognak a nők, mert számukra fontos a státusz. Lesznek olyanok, akiknek kicsi lesz és szakítani fogtok, de lesznek olyanok, akik nagyon fognak szeretni és nem fogja őket annyira zavarni, max orálisan vagy kézzel rásegítesz nekik.

Nehéz ezt előre bebiztosítani, de egy dolog biztos. Ha csak ülsz otthon és ezen rágódsz, akkor soha nem fogod magad értékes embernek érezni. Menj ki a világba és alkoss sokat! Akkor jönnek majd a lehetőségek. A világ nem csak a szexről szól.

2020. dec. 17. 01:03
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjad már bá$tyám csajomat úgy kinyalintom operát énekel. Még farok nélkül is ki lehet elégíteni akármilyen nőt.
2020. dec. 17. 01:11
 13/14 anonim ***** válasza:
A jelq technikával állítható lehet nagyobbítani, de szerintem ahhoz nagy kitartás kell, hogy eredményt érj el. Keress olyan valakit, akinek van tapasztalata róla.
2020. dec. 18. 07:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nem múltál el 18 éves, erre van pénisznagyobbito műtét. Mivel mereven 6cm és lankadtan még ennyi se akkor micropenisz (veledszuletett) betegségben szenvedsz.

Ezt csak ez esetben alkalmazza az orvostudomany

2020. dec. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!