Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha meglátnak ismerősök Tinderen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 18:24
4/12 A kérdező kommentje:
Eddig a saját városomban sosem használtam, csak amikor Pesten voltam. De most pandémia miatt egy ideig itthon leszek.
2020. dec. 16. 18:25
5/12 anonim válasza:
Ha félmeztelen keppel vagy es ki van irva hogy dugni akarok akkor lehet
6/12 anonim válasza:
Ha nem teszel ki olyasmit amit nem tudsz vállalni, akkor nem gáz.
Annyit jelent, hogy ismerkedsz. Ami nem egy titkos dolog, vagy amit el kell rejteni.
7/12 anonim válasza:
Nekem mindig le screenelik fiú ismerőseim, hogy ha szembe jön velük a profilom és elküldik, de csak jót nevetünk az egészen. Én is mindig le screenelem és elküldöm nekik, ha látom őket. Miért lenne gáz? Mert fent vagy tinderen? Akkor ennyi erővel ők is azok, mert ők is fent vannak. Nem gáz egyáltalán, csak furcsa lehet pár ember számára.
8/12 anonim válasza:
A templomban is csak az láthat meg, aki oda jár, szóval 1:1.
9/12 anonim válasza:
Attól függ mit teszel ki magadról... ha csak általános dolgot, amit akár bárki más is tudhat s tudsz is vállalni akkor miért lenne gáz. Ismerkedsz, társalogsz ez nem büntetendő a XXI. században.
10/12 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy csak akkor találhatnak meg, ha ők is Tindereznek. Szóval gáz az, hogy te olyat csinálsz, mint amit ők is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!