Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Palvin Barbi a karrierje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Palvin Barbi a karrierje során vajon feküdt le fotósokkal?

Figyelt kérdés
Vagy hogy előrébblépjen ahhoz ajánlotta már fel a testét egy kis huncuttságra?
2020. dec. 16. 16:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Ezek mind azt csinálják, szerintem.
2020. dec. 16. 16:21
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem, hiába él ez szinte mindenki fejében.
2020. dec. 16. 16:22
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Àáá, dehogy...😃
2020. dec. 16. 16:22
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
1# jól írja, szerintem mindenki átmegy ezen, ez a belépő kártya.
2020. dec. 16. 16:27
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
A modell világban így történik a feljebb jutás. A legtöbb fiatal 16-17-18 éves modell lefeküdt már a fotóssal, azért hogy jobb és több munkát kapjon, mert csak így lehet előre jutni ebben a munkában. Lehet álmodozni, hogy nekem jó testem van, és kemény kitartó munkával előre jutok, na ez nem a szakma. Én több kezdő modell lánnyal beszélgettem és eléggé vad storykat mondtak el. Amely lányok gyomra nem tudta ezt elviselni, azoknak ment kukába a modellkedés. A sok fiatal lány ilyenkor esik fejre, hogy működik ez és abba hagyja ezt a karriert. Persze ezeket nem verik nagy nyilvánosság elé, hanem a fotós és a modell között marad az egész ügy, de ha elmész szórakozni, akkor a lányok sok mindent kicsacsognak magukból, innen tudom hogy működik ez a világ. Ja azt hozzáteszem ezekben nincs semmi erőszak, csak pusztán, azt mondja a fotós bevállalod e vagy sem ezért a munkáért, ha nem akkor sincs baj, másnak adom.
2020. dec. 16. 16:28
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Normál munkahelyen is előfordul a szex, főleg ahol még meztelenkedés van 😃
2020. dec. 16. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem.. Ő csak én velem fekszik le, mert én vagyok a sugar daddy-ja 😎😎🤣🤣🤣🤣
2020. dec. 16. 16:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kicsit gondold bele magadat egy producer helyébe. Több tucat egyformán fiatal, szexi csajból mégis hogyan választanád azt, akivel együtt akarsz dolgozni?
2020. dec. 16. 18:43
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Nincs kizárva, de ő pont azon ritka kivételek egyike, aki nem feltétlenül a puncijával érte el azt, amit, hanem tényleg tehetséges és gyönyörű. Már fiatalon felfedezték, és középsuliban is nagy sztár volt már országszinten, ismerték, mégis egy teljesen átlagos pasija volt, akit kamerák előtt is bemutatott és büszke volt rá. Szóval nem az a nagyon ribis alkat.
2020. dec. 16. 19:40
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
Nincs, de a nők ha olvassák ezt a szöveget akkor azt gondolják ezt a nyálgép dumát - szóval ne ilyen szöveggel próbálj csajozni nemmel, korral :D
2020. dec. 16. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!