Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, milyen vágyaitokat nem tudtátok még kiélni?
Egyre többet fantáziálok a szomszéd fiúról.
18 éves 🙃
Néha ahogy összefutunk a lépcsőházban ott helyben leszopnám.
35/N
Kikotozes
Autós szex
Irodai szex
Konyhapult
Sztriptíz
Nyilvános (valami eldugott hely, de azert közterület) vagy probafulke
Persze ezek kozul sok nagyon valoszinu, hogy nem fog megvalósulni. A tobbi meg remelem, meg csak várat magára.
#1 - Ez az utolsó (előtti) mondat eléggé szomorú. Furcsa, hogy vannak emberek, akiket nem érdekel, hogy a másik fél kielégült-e vagy sem...
Remélem megtalálod az olyan partnert, aki majd gondol rád is.
A csoportos szexen kívül eddig szinte mindent próbáltam. Mindig is hajtott szexuális téren a kíváncsiság...
Érdekelt, milyen lehet egy idősebb pasival, hát szereztem egyet a munkahelyen..
Voltam olyan "szemtelen"hogy rámásztam egy fiúhaveromra. Nem bánta egyébként...
Most jelenleg olyan pasi forog a fejemben, aki a világon legnagyobb tabu számomra :D de talán azért mert soha nem fogom megkapni még titokba se xd
Ilyen még nem volt... Amelyik pasit akartam, azt megkaptam. Szóval ez most igenis fáj
Szeretném kipróbálni egyszerre több fiúval.
Szeretnék egy profi aktfotózást.
Sziasztok lányok! Én 22 éves vagyok, szex terén tapasztalt, több korosztállyal volt már dolgom.
Nagy mérettel rendelkezem. Bármilyen vágyadat teljesítem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!