Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szeretem a barátnőmet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátnőmet, de nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot hogy mással is szeretném kipróbálni. Mit tegyek? 22f

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, mindketten elsők vagyunk egymásnak. Nagyon nagyon szeretem és biztosan nem fogom megcsalni, és a szexet is imádom vele, de mégse tudom kiverni a fejemből hogy vajon milyen lehet mással. Még álmodok is néha arról, hogy más nőket dugok. A barátnőmet ismerve össze lenne törve szegény, ha tudná. Van valaki hasonló helyzetben? Elmúlik majd korral az ilyesmi?
2020. dec. 16. 10:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
egy idő után szerintem nem fogod bírni, ha már ennyire ezen kattogsz. nem élted ki magad, szóval szerintem normális hogy ezt érzed. de a barátnőd megérdemelné, hogy őszinte legyél vele, beszélj vele
2020. dec. 16. 10:29
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

nagyon vegyes, hogy melyik embernek mennyire van monogámiára huzalozva az agya, és persze fiatal korban gyakoribb jelenség, de valaki egész életén át ilyen.

a következőket tedd fel magadnak, minél reálisabban gondolkozva:

- beáldoznád emiatt a jelenlegi jó párkapcsolatodat?

- beáldoznál emiatt bármikor egy jó párkapcsolatot?

- képes lennél nyitott kapcsolatot működtetni?

nekem mindháromra "nem" a válasz, úgyhogy időnként lerendezem maszti és fantáziálások formájában, és ennyi.

2020. dec. 16. 10:37
 3/15 A kérdező kommentje:

#1-es, ettől tartok én is hogy mi lesz hosszútávon, meg hogy nem éltem ki magam :/ beszélni meg nem tudom hogy lehetne erről, főleg amikor őneki látszólag nem jár ilyesmi a fejében és eleve alig van önbizalma, attól félek bárhogy közelítem meg rámenne a kapcsolatom

#2-es alapvetően nekem is "nem" a válasz mindháromra, csak hát ugye kíváncsiság... más lenne a helyzet akkor ha lettem volna mással, dehát nem voltam

2020. dec. 16. 10:47
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Vagyunk így ezzel páran.
2020. dec. 16. 10:56
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

az a baj, hogy ez az érzés csak egyre erősebb lesz és nem fogod tudni kiirtani a fejedből. persze értelmes ember tud uralkodni az ösztönein és nem fekszik le mással, ha nem akar. de hiába szereted, szerintem előbb-utóbb úgyis adódni fog egy helyzet és vagy belemész vagy utána meg azt fogod bánni, hogy kihagytad.

egyébként az iylen fiatalkori párkapcsolatok úgyse tartanak örökké. hiába szereted, esélyes, hogy előbb utóbb-ennek vége lesz.

2020. dec. 16. 11:04
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

sosem értettem ezeket az "ezt meg azt érzed, azaz egyszer úgyis meg fogod csalni" előrejelzéseket.

igazából mindegy, hogy időnként álmodsz-e más nőkről, vagy sem. sosem lehetsz benne biztos, nem toppan-e be az életedbe valaki, aki hirtelen teljesen levesz a lábadról.

és úgyis az értékrendeden és önkontrollodon múlik, hogy mit cselekszel, nem az érzéseiden.

2020. dec. 16. 11:31
 7/15 anonim ***** válasza:
19%
"nem élted ki magad" ezen csak nevetni tudok 🤣
2020. dec. 16. 11:41
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
hiába szenteskedtek itt, sok párkapcsolat ment már tönkre hasonló okokból, hogy az egyik fél úgy érezte, nem élte ki magát. később ez vissza fog ütni önkontroll ide vagy oda.
2020. dec. 16. 11:55
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy gondolom, hogy te tudod egyedül, hogy ez mennyire fontos neked.

Nekem a legfontosabbak az őszinteség és a szókimondás. Mi mindent megbeszélünk, és már nyitott kapcsolatban vagyunk.

Beszéljetek, hogy kinek mi fér bele.

Az a legrosszabb, ha eltitkolod és 5 év után kiderül, hogy mással akarsz lenni, ahelyett hogy elmondanád neki és kitalálnátok valamit

2020. dec. 16. 12:24
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem, nem fog elmúlni - főleg az álmaidnak nem tudsz parancsolni, mert azok a tiszta tudatalattiból táplálkoznak (akit álmaidban látsz nem mindig az a személy akit fizikailag látsz). Tudod barátom önuralom, önuralom... ez meg rajtad múlik. Ha azt érzed hogy a mással lenni vágy erősebb mint a párod iránt érzett szerelem akkor meg ne raboljátok egymás idejét tovább, mert inkább megszokás mintsem valódi érzések vannak köztetek.
2020. dec. 16. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!