Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jutottak eszedbe olyan gondolatok először, hogy a popsi lukadat is szeretnéd másokkal kinyalatni, vagy te szeretnéd másét?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 22:48
1/9 anonim válasza:
Szeretem ha kinyaljak, en is szeretem masnak de csak furdes utan
2/9 anonim válasza:
18 éves koromban kezdett izgatni ha más nyalja nekem. Sajnos én is akarom pasiknak, csak nem engedik. 22L
3/9 A kérdező kommentje:
Soha nem gondoltam volna, hogy nőknek lehetnek ilyen gondolatai.
2020. nov. 20. 22:54
4/9 anonim válasza:
Én mindig tisztára nyalom a barátomnak
5/9 anonim válasza:
#2 Sajnos velem nem találkoztál,simán kiélhetnéd ezt a vágyad!
6/9 anonim válasza:
Nekem volt ez már oda vissza csajokkal.
Nálam alap, mikor nyalok, közben ott is...
Persze aki szereti annak.
Volt olyan csaj aki még azt élvezte, hogy szopás közben ott is nyalt, közben verte.
De ez amúgy egy elég megosztó témakör.
F
9/9 anonim válasza:
Évekig idegenkedtem az anális dolgoktól, de a páromat izgatta. Minden tiszteletem neki, hogy rengeteg időt adott csak arra,hogy elérje, hogy én akarjam jobban. Bele-belenyallintott és egyre jobban izgatott. Aztán pedig apránként durván rákattantam a dologra. Szóvalfura, hogy megváltoznak az érzések egy dologgal kapcsolatban. Szívesen kinyalom az emberem ánuszát is, meg is ujjazom. Hihetetlen izgató,hogy ezt az oldalát csak én ismerem.
Mmmmmm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!