Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, belemennétek egy egyéjszakás kalandba ha a lany szűz?
Figyelt kérdés
Hallottam már ilyet hogy egyéjszakásban voltak a srácok szüzekkel. Mi az oka, hogy egy szűz lánnyal akartok szexelni? Hiszen velük nehezebb, körülményesebb a dolog.2020. dec. 15. 12:15
21/33 anonim válasza:
Hááát... volt ilyen, a csaj ilyen barát-féle volt igazából, szűz volt, de bejöttem neki, és ő vetette fel, hogy szeretné velem elveszíteni, de aztán amikor már ott voltunk élesben, visszakozott a dologtól, úgyhogy végül csak kiverte.
Szóval nekem nincs jó tapasztalatom ilyen téren, azóta, ha tudom, hogy szűz egy csaj, inkább nem bajlódok vele.
22/33 anonim válasza:
Csak ha ő kéri. Ha mondjuk összemelegedtetek és a csaj mondja hogy szűz de akar téged és nem érdekli ha nem lesz folytatás akkor semmi akadálya.
Viszont másképp inkább ne. Legyen más a következő strigulád. Valami miatt szűz még. Szerelemre, kapcsolatra vágyik nem arra, hogy valaki felhúzza és kidobja.
23/33 anonim válasza:
Nekem túl mocskos a fantáziám! Nem érdemlek szűz lányt!
24/33 anonim válasza:
Belemennék, de akkor igyekeznék hogy ne csak egy alkalom legyen. Voltam már szűz lányokkal és nem feltétlenül nehezebb velük de jó érzés volt ahogy elkezdte egyre jobban élvezni az aktust.
25/33 anonim válasza:
Neki elsore egesz biztos, hogy nem lesz jo. Es ennyi legyen vele osszesen? Mitol jo ez? Mert o nem szamit? Vagy neki csak azert kellettem, hogy kilyukasszam? Tobb alkalmat tudnek elkepzelni csak.
26/33 Omega20 válasza:
Persze. Te is erre vágysz, azért tetted fel a kérdést? Én itt vagyok😉
27/33 anonim válasza:
Ha a srác is szűz, azzal a felállással mi a helyzet? Egyiknek sincs még tapasztalata, ergó, a srác sem akar erőltetni, keménykedni, sürgetni semmit. Szép lassan lehetne pettingelni, kitapasztalni a másikat (akár egyetlen, de hosszúra nyújtott éjszaka alatt).
29/33 anonim válasza:
Hosszú éjszaka lenne, de igen. :D
30/33 anonim válasza:
Igen. Sosem voltam szűz lánnyal. Egyszer életemben azért átéltem volna. 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!