Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bevallanád,hogy tetszik neked régóta és ő azt mondja csak egyéjszakás kalandba menne bele,te belemennél?
Régóta tetszett egy srác és bevallottam neki,hogy tetszik nekem régóta,amire ő azt válaszolta hogy tartós kapcsolatot nem akar,mert megy ki külföldre ,de egy egyéjszakás kalandban benne lenne.
Ti belemennétek? Kort és nemet is írjatok légyszi
(L)
Ez olyan béna kifogás. Mi zárja ki a komoly kapcsolatot abban h megy külföldre? És mi van ha te is csatlakoznál hozzá?
Valójában nem kellesz neki eléggé, 1 körre azért elvinne
Ez egy szar kifogás. De szerintem, az alapján, amit írsz, örülj neki, hogy nem lesz semmi.
Nem úgy tűnik, hogy kitartana melletted, pár 100 km távolságból, szóval lehet, jobb így.
Nyilván, nem ismerhetjük a srácot, ez csak az én véleményem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!És persze a szavazóknak is :)
Jól esik a megerősítés, ugyanis én se mentem bele,mert nem az a tipikus mai lány vagyok,hogy fűvel-fával..
Csak volt olyan barátom aki azt mondta, hogy bele kellett volna mennem,mert egyszer élünk és mindenkinek örömet okoz az együttlét.
Ennek kapcsán írtam ki a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!