Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom bebizonyítani hogy nem voltam beszámítható állapotban és nem egyeztem bele?
Ezért legyen melletted mindig barátnő, testvér ha van, rokon, ismerős. Hogy ne csinálj hülyeségeket. De ennyi bőven elég egy feljelentéshez. A te szavad az övé ellen. De a javadra kedveznek majd a bíróságon, hisz ő józan volt te meg ittas. Persze ha ezt letagadja akkor nem sok esély van rá, hogy megnyerd.
Ha velem lenne ilyen, édesapám elverné a gyereket, aztán az kinyögi, hogy mi az igazság, volt e gumi vagy sem. Uye ilyenkor a terhesség sem kizárható. A fogamzásgátló tabit akár ki is hányhattad ha nem oldódott fel eléggé. És az alkohol előbb oldódik mint az étel vagy a gyógyszer
menj mondjuk nőgyogyászhoz,higy kiderüljön hogy bekaptad e a legyet vagy valami mást.
Aztán tanulj mértéket,itt a karácsony lehet gyakorolni meddig maradszz magadnál,aztán ne igyál többet.
Ezt beszoptad!
Mit mondanál a rendőröknek? Hogy lehet hogy megerőszakoltak, de lehet hogy nem? Lehet hogy te is akartad, vagy te vetkőztèl le és raktad szèt a lábad.
Ha megerőszakoltak volna akkor azt megéreznéd napokig fàjna a puncid.
Sajnàlom hogy az itteni kommentelők egy részében annyi empàtia van mint egy marok lepkében. Sajnàlom hogyez megtörtént és nem vagy ettől rossz ember, csàvok ugyanígy elàznak sőt.
Ha ez megtörtént nemi erőszak (de lehet h nem történt meg csak el akart vele dicsekedni).
Mondd neg neki ha valoban lefekudtetek es nem hasznalt gumit lehetsz terhes es ha igy van azonnal meg kell mondania kulonben kifutsz az idobol
Làtlelet jó ötlet bàr nem biztos h sokat talàl az orvos, viszont szűrést kérj, legtöbb nemi betegséget ki lehet mutatni vérbõl ha nemrég történt akkor 72 óràs tablettàr írass fel a nődokival. Beszélj egy bnőddel vagy valakivel akibe megbizol h ne maradj ezzel egyedül.
Szerintem ha elmész a nőgyógyászhoz és mondod neki mi volt, akkor már alapból úgy vizsgál meg, adhat tanácsot. A leletek lehetnek bizonyítékok is, ha találnak valamit. Nemibetegség szűrés viszont legkorább 2 hét legkésőbb 6 hét múlva mutat tuti eredményt, addig nem kimutatható.
Am mond meg a srácnak, hogy mész a rendőrségre és feljelented. Ha kamuzott tuti mondja. Ha meg unokatesóddal jóban vagy, akkor veresd meg vele, ha a rendőrség nem jön össze. Egy verést érdemel minimum. Meg minimum azt is, hogy unokatesód és te is kiutáljátok. Unokatesódnak mindenképp mond el.
Mondd el mindenkinek hogy részegre ittad magad, felmentél egy pasi lakására és megdugott.
Mit gondoltál mi fog történni. Donimóztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!