Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett elfogadott az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett elfogadott az érzelmek nélküli szex?

Figyelt kérdés
Lassan azokat nézik le, akik csak kötődéssel, érzelmekkel képesek szexelni. Mintha gáz lenne ez.
2020. dec. 14. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
#10: A 8-as csak élcelődött.
2020. dec. 14. 13:28
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Mert össze nem illő dolgokat kapcsolnak össze az ilyen emberek.

A szexnek az égvilágon semmi köze az erzelmekhez. A szex ösztöncselekves

2020. dec. 14. 13:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg szánalmas, hogy én elfogadom hogy vannak akiknek megy érzelmek, és kötődés nélkül, de ha megmondom hogy nekem így nem megy, akkor meg jön a győzködés hogy de megy stb. Ez az elfogás visszafelé miért nem működik? Miert akarjak az embert rávenni érzelem nélküli dologra, ha meg is van mondva hogy nem akarom úgy? Totál nem értem de mintha kb magukat győzködnék, nem is engem. 😁
2020. dec. 14. 13:35
 14/21 A kérdező kommentje:
12-es na igen. Én nem vagyok előitélettel azokkal akik érzelmek nélkül képesek rá, elfogadom, de te is pl engem itéltél el, mert nekem meg csak érzelmekkel megy. Kicsit feje tetejére állt a világ.
2020. dec. 14. 13:38
 15/21 anonim ***** válasza:
85%
az a baj, hogy a kérdésedből eleinte nem épp a marha nagy elfogadás jött le. nézd meg magát a kérdést: mintha értetlenül állnál azelőtt, hogy a mai társadalom elfogadja, hogy sokan képesek érzelmek nélkül is szexelni.
2020. dec. 14. 13:41
 16/21 A kérdező kommentje:
Igaz, valóban valahol nem értem, de elfogadom. Azt viszont kevésbbé tolerálom, ha rám akarnak erőltetni valamit úgy, hogy nekem nem megy bizonyos "feltétel" nélkül.
2020. dec. 14. 13:44
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Teljes mértékben egyetértek a 9-es válaszolóval. Én is így látom.

Viszont a válaszaidat olvasgatva rájöttem, hogy abba reménykedsz, hogy lényegében leírjuk azt amit te a 13-asban.

Ha valaki rád akarja erőltetni bármikor mondhatod, hogy neked ez nem jön be. Ha tovább mondják akkor lehet nem győzködni akarnak hanem csak elmondani a véleményüket mint ahogy te is elmondod, hogy te meg ebben nem hiszel (gondolom ezt se kérdezte senki).

Nem hinném, hogy bárki rá akar beszélni úgy egy egyéjszakásra, hogy nem saját magáról van szó.

Te meg gondolkozz úgy ahogy neked jól esik, nem kell ennyit törődni mások véleményével.

2020. dec. 14. 15:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Márpedig bizony jön a győzködés: prűd vagy, azt sem tudod mi a jó stb. Nem en nem fogadom el ha vkiknek megy érzelmek nélkül is, hanem ellenkezőleg.
2020. dec. 14. 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Az 1968-as szexuális forradalom, és a szájon át szedhető fogamzásgátló tabletta kifejlesztése miatt.
2020. dec. 14. 21:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én igazán a liberalizmus térhódítása óta tapasztalom ezt igazán.
2020. dec. 14. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!