Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő aki soha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki soha nem tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lányokhoz/nőkhöz szólna a kérdésem.

Pusztán csak kíváncsi vagyok.

Sok kérdésnél olvastam a választ, hogy a nő barátja/férje nem kényezteti őt orálisan.

Az lenne a kérdésem, hogy van olyan nő aki már nem szűz de még SOHA nem kényeztették orálisan? Van olyan akit eddig csak olyan férfival hozott össze az élet, akik nem szeretnek nyalni?:)

A kérdésem csak puszta kíváncsiság. Nem szeretnék senkitől semmit. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok mert számomra valamiért hihetetlennek tűnik ha nincs orál.

A válaszokat előre is köszönöm.:)

Szép napot:)

23/f

2020. dec. 14. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

En elobb estem at mindkét oldalrol az orális beavatason mint a normalis szexen.

Viszont, azota se talalkoztam olyan parral aki tenyleg szerette volna es csinalta volna. 1-2perc ha 69 akkor 5 de ennyi. En siman oralozok a barátomnak amig elmegy, ez 5-30 perc koze esik. Átlagosan 10-20p.

Szoval ha részem volt is mar benne, ugy igazán soha senki nem juttatott el az orgazmusig, es senki nem foglalkozott velem igazán.

2020. dec. 14. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem sosem nyaltak még ki (sajnos) de elvagyok nélküle. Lehet ha átélném a nyalás örömét jobban igényelném.
2020. dec. 14. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:

1. Koszonom a valaszt:))

Pont ez a fura és emiatt tettem fel a kérdést. A nők többsége csinálja a barátjának/férjének..de vissza meg nem nagyon kapják.:/:)

2020. dec. 14. 14:03
 4/7 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm szépen a választ!😊
2020. dec. 14. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Furaaaa... ezen az oldalon is csak olyanokat olvasni, hogy a férfiak mennyire szeretnek nyalni, bezzeg engem még egyszer sem. Érdekes.. nem így képzeltem el ezt az egészet.
2020. dec. 14. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk hihetobb lenne privat uzenet nelkul a nem szeretnek senkitől semmit resz.
2020. dec. 14. 19:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Volt még egy kérdésem amit ott akartam feltenni kedves 6-os!:)

Semmi "olyasmit" nem szeretnék. Ha így jobban érted. :)

2020. dec. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!