Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságotokban, párkapcsolatotokban, meddig tartott az időszak, amikor szinte kielégíthetetlenül tüzes volt a nejetek, párotok?
Arra az időszakra gondolok, amikor a kapcsolat hajnalán nagyon fel van pörögve, izgulva a nő. Amikor kezdeményező, csábító, képes éjjel - nappal szexelni, újra és újra, és majdhogynem kielégíthetetlen mennyiségben kívánja az intimitást. (egyes nők akár gangbang-re is vevők ekkor)
Milyen hasonló élményeitek vannak? Milyen volt a legszenvedélyesebb párotok? Volt különleges élményetek ezekből az időszakokból?
Lecsengés után, milyen lett a viszonyotok, ellaposodott vagy elfogadható szintre állt be a szürke hétköznapokra?
Önzőség? Mert tudom, hogy meddig tart a türelmem? Pluszban rögtön elítélsz? Kb terhesség alatt végig kórházban lennék, de imádom hogy mindenki belepofázik életünkbe.
Látom csodaszép az életútad, hiszen gyerek miatt nincs is dugás nálatok, ahogy erre keresed a megoldást :)
Jó olvasni ilyen párokról is. De ez miatt én mégpocsékabban érzem magam. Két házasság, több párkapcsolatom volt de idővel a nők többsége elvesziti a tüzességét. Mára úgy érzem én vagyok a hibás valamit rosszul csinálok. Így már nem is akarok senkit. Sajnos sok haverom van hasonló helyzetben. Negyvenesek lévén igen sok a megkeseredett agglegény a társaságomban. Elváltak többen, sok havernak pedig soha nem is jött össze atartós együttélés sem. :(
Vannak jó élményeim is. De ettől nem lesz jobb az életem. Szuper amikor be van indulva a csaj az emberre. Régebben volt egy kifejezés: istenkirály. Szinte így néznek egyes nők a pasikra az ismerkedés elején, amikor kielégülnek a szextől. Ez a férfi élet legjobb pilanata, amkor
jaj elküldtem véletlenül. :)
Tehát voltak jó pillanataim nekem is. Sajnos hosszútávon nem jöttek össze. Pár év és kialudt a tűz.
46F
2-es! Nem akartalak megsérteni! De úgy látom, nem újdonság számotokra, hogy sokan vannak hasonló véleményen. A vélemény még nem elítélés, nem belepofázás! Mondtam én, hogy változtassatok a hozzáállásotokon?
Aki ki meri mondani, hogy nekinem kell gyerek, az legalább átgondolta a dolgot és van egy elképzelése. Sokan végig sem agyalják.
Mellesleg, ha végig kórházban kellene lenned, az nem a saját döntésed. Nagy a különbség a nem akarok és a nem lehet gyerekem helyzet között!
Jól látod, egyáltalán nem tökéletes az életem nekem sem! 50 évesen, négy gyermekes házaspárként gond van a szexuális életünkkel. Kérdésem arra irányult, mások miként élik meg mindezt. Meddig volt tűz az intimitásukban? Avval vígasztalom magam, elég hosszú ideg bírtuk izzítani a parazsat, talán még sikerül a továbbiakban is összehozni. Az életutamat nem érzem túlságosan rossznak. Voltak jó pillanatok minden térten és remélem lesznek még bőven.
Azt sajnálom, hogy a gyermektelen párok kimaradnak az élet jelentőségteljes megéléséből. Sok rokonom, barátom van ilyen helyzetben. Ki önként, ki meggyőződésből, ki pedig kényszerből. Amit látok, egyikük sem lett ettől boldog, sőt, nagyon sok idővel depresszióssá vált. Két legjobb barátom is ilyen megkeseredett lett ötvenes éveikre, de unokahugom is, aki 37 éves és feladta a családalapítási vágyát. Pedig ő önként, saját elhatározásból lett szingli.
A szex persze, hogy jó nálatok! Hiszen még elég fiatal a kapcsolatotok. Kívánom, hogy maradjon örökké tüzes!
Nálunk az első években összhangban voltunk, mindketten egyformán nagyon kívántuk. Harmincas éveimben szinte lenullázódott a libidóm, és most, negyven felett vagyok így amit írsz, hogy sokszor a férjem nem bírja a tempót velem.
Viszont a kapcsolatunkra nem volt hatással a hullámvölgy sem. Szextől függetlenül működik, jól a házasságunk.
Kislányként nagyon izgatott, milyen lehet a szex. Apukám orvos, otthon igen sok egészségügyi és tudományos könyv volt. Így elég korán megismertem az elméletet, mivel könyvmoly voltam. Megéltem a klasszikus én is megmutatom, ha te is megmutatod helyzetet. ;-) A vizuális megtekintés után nem hozott lázba a látvány.
Főiskoláig nem volt fiúm. A szexet letudtam önkielégítéssel. Majd jött egy srác, akivel évekig jártunk, de ő nem volt valami macsó típus. Annyira nem, hogy hónapokig nem is kezdeményezett szexet. Amolyan túl jó fiú volt. Orvosnak tanult, illedelmes, udvarias volt. Amolyan anyukák kedvence. Az enyém is odavolt érte. Így én már egyre kevésbé.
Megismertem neten egy elvált 29 éves férfit. Nagyon hamar elvarázsolt! Két hónapig csak neten kommunikáltunk, mert külföldön dolgozott. De egy hónap után központi téma lett a szex. Amikor találkoztunk személyesen, alig bírtam megállni, hogy rá ne ugorjak. A második randiig bírtam. ;-)
17 éve élünk együtt, van két csemeténk. Az első években úgy másztam rá, hogy alig bírta a tempót, de állta a sarat. :-D A terhesség nem elvette a kedvünket a szextől, hanem még közelebb hozott minket. Szinte az utolsó pillanatig kívántam a szexet. Szülés után pedig alig vártam, hogy végre teljeskörű intimitás legyen. Nagyon hamar össze is hoztuk a második babát.
Hullámzó a kapcsolatunk pár éve. Hol nincs szex, hol pedig alig bírunk magunkkal. Viszont mai napig elválaszthatatlanok vagyunk, a legnehezebb időszakban is mindig együtt. Annyira, hogy minden külön töltött idő szinte fáj.
Most befejezem és rámászok a páromra! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!