Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki rajtam kívül szereti a fojtogatós szexet?
Figyelt kérdés
Maszturbálás közben szeretem magamat fojtogatni zacskóval, sállal, gázmaszkkal vagy kapucnival. Lányok esetleg ti szeretitek ha a párotok szex közben a fejetekre húzza a kapucnit forditva úgy, hogy az arcot ok benne van a kapucniban és nem láttok semmit?
Nagyobb az izgalmi állapotok akkor?
2020. dec. 12. 15:38
21/27 anonim válasza:
Zacskóval csak óvatosan, mert ha elveszíted az eszméleted (és egy pillanat alatt megtörténhet, hogy kiszalad a tagjaidból az erő), utána esetleg megtapad és már nem tudod leszedni. Ugyanezen okból nem kötünk csomót vagy hurkot a sálra.
De amúgy nem, nem vagy egyedül, bár a kapucni pont nem izgat! :-)
F
22/27 Mkdir válasza:
Hát egyedül ne nagyon csináld, vagy ne mennyj messzire mert könnyű elvéteni a határokat. De szex közben nagyon jó. Én rendszeresen csinálom, szeretek durvulni, de én úgy vélem egészséges keretek között.ha egy pillanatra is azt érzem a másiknál hogy valami nem jó azonnal leallok. Lehet játszani vele de nem játék. Mondjuk visszafelé nem szeretem, mert valamiért nem bírok kiszolgáltatottság lenni, de szerencsére még egy lány se akarta visszafelé. És eddig mindenkinek bejott, pedig még se kérdezem. Csak figyelem meddig mehetek el és soha nem tovább.
23/27 anonim válasza:
Izgat, de csak kézzel, ez is olyan , hogy átadom vele az irányítást, szóval csak akkor jöhet szóba, ha megvan a megfelelő szintű bizalom
25/27 anonim válasza:
De amugy en imadom ha fojtogatnak csak nem volt meg olyan aki merte vna úgy mint ahogy én akartam volna
27/27 anonim válasza:
en nagyon gerjedek arra, ha visszatartom a levegot es a vegen elkezdek megfulladni. azt imadnam ha valaki szex kozben elkezdene folytogatni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!