Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fleshlight maszturbátorral lehet használni testápoló krémet sikosító helyett? több lenn
Figyelt kérdés
Nekem Fleshlight Girls Eva Lovia van meg, az anyaga superskin, ami nagyon sérülékeny, ezért még sikosítóbol is a viz alaput ajánlják, és nem az olajosat. Namármost, testápolóval lehetne használni? Mondjuk a Baba márkával? Ennek a hátoldalán az összetételnél vannak bizonyos acid-ek, ami ugye savat jelent, de azért hátha...2020. dec. 12. 12:21
1/10 anonim válasza:
Nem. Károsíthatja a felületét. Plusz beszívjs a bőröd is, tehát nem fogja hosszabb ideig azt a síkosságot biztosítani amit szeretnél.
2/10 anonim válasza:
1-es mindent leírt. Elég sok helyen kapsz síkosítót. De akár rendelni is tudsz. Szóval szerintem nem éri meg tönkretenni azért mert lusta vagy beugrani egy DM-be vagy sexshopba.
3/10 anonim válasza:
Javítás. Egyesként mindent leírtam.* A második az csak folytatás lett volna. :D imádom az autó correctet.
4/10 A kérdező kommentje:
na és ha nyálamat használnám? az is károsíthatja?
2020. dec. 12. 15:04
5/10 anonim válasza:
Nincs 1000 Ft-od egy síkosítóra, de felshlightra van lóvé. :D
6/10 A kérdező kommentje:
jaja, de a flesht is rendeltem, faluban lakom, ahol nincs minden sarkon sikosító
2020. dec. 12. 16:25
7/10 anonim válasza:
Fontos a jó vizbazisú síkosító. A nyálad nem lesz elég jó. Ne használj mást az élmény sem lesz olyan jó, meg lehet tönkreteszi tényleg az anyagát. Vagy ha nem elég síkos meg te is megserulhetsz.
8/10 anonim válasza:
Falura is jár a futár! Ha meg nem akarod házhoz, akkor a legközelebbi városba, automatába rendeld.
9/10 anonim válasza:
Csak vizes síkosítóval lehet, a többi roncsolja
10/10 anonim válasza:
3 éve használom nivea aloeverás testápolóval, kifogástalan állapotban van minden. Az igaz, hogy beszívja a bőröm, nagyon puma tapintásó is tőle az ezredes :D kell neki úgy egy másfél óra, hogy ne csússzon annyira, dee... ember legyen a talpán, aki addig bírja benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!