Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a biszex férfiak, akiknek csak a férfi nemi szerv orális kényeztetése izgató, hogyan elégítik ki a vágyukat?
Tehát minden egyéb intimitás kiábrándító számára a férfival.
Ilyen férfiak válaszát várom.
Nem tudom husikám, ezt még nem próbáltam soha, hogy város szerint keressek.
Lehet, hogy akkor nem lehet.
Nem egészen, mert rengeteg a vidéki hirdető. Ha én végre olyat találok akivel lehetne kicsit huncutkodni, akkor az biztos, hogy 100-150 km re van tőlem.
Érdemes nézelődni husikám, mert lehet hogy te is találnál a közeledben valami jó kis perverz menyecskét, vagy fiúcskát, nem tudom te melyik oldalon vagy.
Én heteró, de néha egy pici kis kilengés belefér. Mikor mire szomjazik a szám. 😴
Igen, végülis teljesen igazad van.
Én voltam fönn a love.hun, és valóban kaptam férfitől levelet, és elvileg nem is lett volna rossz parti, de nem mentem bele, mert a férfiak nem érdekelnek, csak a szép transzok.
Pedig itt lett volna egy paskó a kerületben, aki azt írta, hogy rendszeresen 2-3 naponta szívesen kielégítene,/szopna/ nekem nem kell csinálnom semmit.
Pedig a társkeresőkön nem teszek említést a transz érdeklődésemröl, mert akkor a nők nagy ívben elkerülnének.
Úgyhogy végülis igazad van.
Há hogy a fenébe ne. Hát így igaz.
Az, hogy valaki szeret szopni és szopatni, az még nem jelenti azt, hogy b...zi, ha ezen kívül a férfi nemből semmi más nem érdekli.
Olvasva a válaszokat nekem is akadt egy kérdésem 😅
Mivel a társkereső oldalak és a nudi strand nem játszik szerepet az életemben kicsit sem, milyen más lehetőségeket tudtok ajánlani? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!