Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a biszex férfiak, akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a biszex férfiak, akiknek csak a férfi nemi szerv orális kényeztetése izgató, hogyan elégítik ki a vágyukat?

Figyelt kérdés

Tehát minden egyéb intimitás kiábrándító számára a férfival.

Ilyen férfiak válaszát várom.

2020. dec. 12. 07:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom husikám, ezt még nem próbáltam soha, hogy város szerint keressek.

Lehet, hogy akkor nem lehet.

2020. dec. 29. 11:01
 22/29 A kérdező kommentje:
Értem bogaram, akkor ezek fővárosi oldalak
2020. dec. 29. 12:11
 23/29 anonim ***** válasza:
74%

Nem egészen, mert rengeteg a vidéki hirdető. Ha én végre olyat találok akivel lehetne kicsit huncutkodni, akkor az biztos, hogy 100-150 km re van tőlem.

Érdemes nézelődni husikám, mert lehet hogy te is találnál a közeledben valami jó kis perverz menyecskét, vagy fiúcskát, nem tudom te melyik oldalon vagy.

Én heteró, de néha egy pici kis kilengés belefér. Mikor mire szomjazik a szám. 😴

2020. dec. 29. 12:38
 24/29 sandrisbp ***** válasza:
Hello, 19-eske! Itt a 18-as. Mi az a "sima társkereső"? Ami azt illeti, a love.hu-n is szinte az összes pasi alkalmi vagy tartós, de elkötelezettség nélküli szexet keres szerintem, nem komoly érzelmi kapcsolatot. Esetleg nem zárja ki, hogy idővel a szexkapcsolatból kialakulhasson az is... (én pl. tartósan nem tudok érzelem nélkül találkozgatni senkivel - ha nem alakul ki valami érzelem, általában elunom a dolgot és keresek mást). És mivel ha egy srác kiírja magáról őszintén, hogy biszex, rontja az esélyeit a csajoknál (akik egy jelentős része tényleg komolyabb és tartósabb kapcsolatot szeretne, nem csak egy numerát), ezért szinte mind heterónak mondja magát, vagy nem is tölti ki a szexuális orientációt firtató oldalt.... de amikor rájuk írsz. hogy nincs-e kedvük a hetero szexen túl valami mást is kipróbálni, meglepően sok esetben kiderül, hogy van :). És sok olyan "hetero" is van ott, akinek nem ez lesz az első, vagy második ilyen alkalom....
2020. dec. 30. 02:00
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, végülis teljesen igazad van.

Én voltam fönn a love.hun, és valóban kaptam férfitől levelet, és elvileg nem is lett volna rossz parti, de nem mentem bele, mert a férfiak nem érdekelnek, csak a szép transzok.

Pedig itt lett volna egy paskó a kerületben, aki azt írta, hogy rendszeresen 2-3 naponta szívesen kielégítene,/szopna/ nekem nem kell csinálnom semmit.

Pedig a társkeresőkön nem teszek említést a transz érdeklődésemröl, mert akkor a nők nagy ívben elkerülnének.

Úgyhogy végülis igazad van.

2020. dec. 30. 09:35
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
sok heteró srác van, akinek nincs ellenére, h fiú kielégítse ... azért mert nem lehet beszélni erről a bu-izás miatt, még léteznek. csak a saját ismerősi körömből is tudok párról ... szal nem oylan nagy csoda ez.
2020. dec. 31. 09:40
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Há hogy a fenébe ne. Hát így igaz.

Az, hogy valaki szeret szopni és szopatni, az még nem jelenti azt, hogy b...zi, ha ezen kívül a férfi nemből semmi más nem érdekli.

2020. dec. 31. 09:54
 28/29 sandrisbp ***** válasza:
A 18-as/24-es vagyok. 23-as: akkor te vagy az, aki több itteni hozzászóló szerinte nem is létezik :). Mert ezek a hozzászólók úgy vélik, jobban tudják, hogy kíváncsi heteró nem létező "állatfajta". Mert ha már kíváncsi, akkor nem heteró. Hát nekik üzenem, hogy a heterók érdekében remélem, ennyire azért nem buták.... Életem legjobb szexuális élményei közül a nagy többség éppen kíváncsi heterókkal történt, akik addig sose voltak sráccal.
2021. jan. 1. 09:33
 29/29 anonim ***** válasza:

Olvasva a válaszokat nekem is akadt egy kérdésem 😅

Mivel a társkereső oldalak és a nudi strand nem játszik szerepet az életemben kicsit sem, milyen más lehetőségeket tudtok ajánlani? :D

2022. dec. 24. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!