Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a biszex férfiak, akiknek csak a férfi nemi szerv orális kényeztetése izgató, hogyan elégítik ki a vágyukat?
Tehát minden egyéb intimitás kiábrándító számára a férfival.
Ilyen férfiak válaszát várom.
11
pedig létezik ilyen. és épp ez az h nagyon is heteró. gondolkodj, ha homó lenne, titkolnál mint a huzat. de ő meg dicsekszik is vele.
+ ami még mellette szól sztem, h kirázza a hideg már attól is ha csak hozzá ér egy srác, mesélte h volt amikor csak a combját fogta meg hátulról, és abból verekedés lett, azt már nem tűrte. szal nem, nem az a lényeg , amit írsz ebben, hanem hogy keményebben szo--athat. ha nem ragaszukodnál annyira a ketgorizáláshoz, sztem te se látnál bele többet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
12-es, szerintem egyértelmű a válasz.
A kérdezőnek mondanám, hogy én regisztráltam egy társkeresőre. Egyértelműen leírtam, hogy nőket keresek.
Ettől függetlenül kb 3 an írtak rám férfiak, hogy amíg nem találok, addig szívesen kielégítenének orálisan. Kicsit felcsillant a szemem. 😜
Az egyiket ki is próbáltam, mert nagyon lányos típus volt.
Aztán az lett a vége, hogy kölcsönös lett a dolog. Jó érzés volt mikor teli durrantotta a szám. 😵
Lánytól ezt sajnos nem kapjuk meg soha.😪
Nem bántam meg, mert jól esett. Azóta már van barátnőm, úgy hogy nem lettem búzavirág. 😃
Fürdőben, strandon, zuhanyzóban a következőket tudod tenni.
Amikor meglátsz egy számodra tetsző és szép hímtagot, kicsit feltűnően kezd el nézni, és amikor a tulajdonosa észrevette ezt, akkor kezd el nyalni a szád szélét. 🤪
Pár éve én is így jártam a strandon. kb 15 perc múlva már a szájába volt az illetőnek a pélóm. 😲
14
igen, kb így. mindig találni nyitottabb gondolodású srácokat ... velem is volt már h heteró srác írt rám, higy miért is ne, csak szórakozás.
és tapasztataiam szerint szért mert hatalmas tabu, még létezik
Hát hogyne 16 oskám. Hát miért is ne.😵
A punci nyalás is a kedvenceim közé tartozik, mert imádom.
Reggeltől estig tudnám nyalni, amíg el nem fogy.😝
DE.
A hímvessző kényeztetés az egész más. Az egy egész más élmény. A pick szalámit nem lehet össze hasonlítani a marha pörkölttel.
Mindkettő finom, a maga kategóriájában. De ha egy jó vastag kolbász kívánok, akkor ne tegyenek elém marha pörit. Meg fordítva se. 🤭
Szerintem rengeteg olyan internetes társkereső van az eropolistól a love.hu-n át a hotbull randiig, ahol nyugodtad megírhatod, mit szeretnél, és hidd el, bőven lesznek jelentkezők, ha jók a paramétereid és jól nézel ki, csak győzzed energiával :).
Azoknak meg, akik azt hiszik, hogy a hetero-bi-homo az olyan, mint a fehér-szürke-fekete, nagyon ajánlom, hogy gondoljanak bele, hogy a fehérnek, a szürkének és a feketének is hány árnyalata létezik.... Ez az egész cimkeragasztgatás totál értelmetlen szerintem.
Igazad van 18 aska. A love. hu az csak sima társkereső, de az eropolis, adultpixi, smpixi, az nagyon kemény.
Ott mindenki talál vágyainak megfelelőt.
Néha vannak olyanok, hogy az embernek kétfelé áll a szeme.
Olyan dúrva vágyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!