Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a biszex férfiak, akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a biszex férfiak, akiknek csak a férfi nemi szerv orális kényeztetése izgató, hogyan elégítik ki a vágyukat?

Figyelt kérdés

Tehát minden egyéb intimitás kiábrándító számára a férfival.

Ilyen férfiak válaszát várom.

2020. dec. 12. 07:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

11

pedig létezik ilyen. és épp ez az h nagyon is heteró. gondolkodj, ha homó lenne, titkolnál mint a huzat. de ő meg dicsekszik is vele.

+ ami még mellette szól sztem, h kirázza a hideg már attól is ha csak hozzá ér egy srác, mesélte h volt amikor csak a combját fogta meg hátulról, és abból verekedés lett, azt már nem tűrte. szal nem, nem az a lényeg , amit írsz ebben, hanem hogy keményebben szo--athat. ha nem ragaszukodnál annyira a ketgorizáláshoz, sztem te se látnál bele többet.

2020. dec. 12. 11:54
 12/29 anonim ***** válasza:
55%
Ha a hideg is kirázza attól hogy egy pasi hozzáér, akkor azt sem engedné hogy leszopja. Az meg hogy egy idióta és nem tudja mit jelent heterónak lenni... Nos te sem vagy okosabb ha ezt beveszed
2020. dec. 12. 12:18
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

12-es, szerintem egyértelmű a válasz.

2020. dec. 12. 12:38
 14/29 anonim ***** válasza:
94%

A kérdezőnek mondanám, hogy én regisztráltam egy társkeresőre. Egyértelműen leírtam, hogy nőket keresek.

Ettől függetlenül kb 3 an írtak rám férfiak, hogy amíg nem találok, addig szívesen kielégítenének orálisan. Kicsit felcsillant a szemem. 😜

Az egyiket ki is próbáltam, mert nagyon lányos típus volt.

Aztán az lett a vége, hogy kölcsönös lett a dolog. Jó érzés volt mikor teli durrantotta a szám. 😵

Lánytól ezt sajnos nem kapjuk meg soha.😪

Nem bántam meg, mert jól esett. Azóta már van barátnőm, úgy hogy nem lettem búzavirág. 😃

2020. dec. 13. 12:47
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

Fürdőben, strandon, zuhanyzóban a következőket tudod tenni.

Amikor meglátsz egy számodra tetsző és szép hímtagot, kicsit feltűnően kezd el nézni, és amikor a tulajdonosa észrevette ezt, akkor kezd el nyalni a szád szélét. 🤪

Pár éve én is így jártam a strandon. kb 15 perc múlva már a szájába volt az illetőnek a pélóm. 😲

2020. dec. 13. 12:53
 16/29 anonim ***** válasza:
75%

14

igen, kb így. mindig találni nyitottabb gondolodású srácokat ... velem is volt már h heteró srác írt rám, higy miért is ne, csak szórakozás.

és tapasztataiam szerint szért mert hatalmas tabu, még létezik

2020. dec. 13. 15:11
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogyne 16 oskám. Hát miért is ne.😵

A punci nyalás is a kedvenceim közé tartozik, mert imádom.

Reggeltől estig tudnám nyalni, amíg el nem fogy.😝

DE.

A hímvessző kényeztetés az egész más. Az egy egész más élmény. A pick szalámit nem lehet össze hasonlítani a marha pörkölttel.

Mindkettő finom, a maga kategóriájában. De ha egy jó vastag kolbász kívánok, akkor ne tegyenek elém marha pörit. Meg fordítva se. 🤭

2020. dec. 13. 15:23
 18/29 sandrisbp ***** válasza:

Szerintem rengeteg olyan internetes társkereső van az eropolistól a love.hu-n át a hotbull randiig, ahol nyugodtad megírhatod, mit szeretnél, és hidd el, bőven lesznek jelentkezők, ha jók a paramétereid és jól nézel ki, csak győzzed energiával :).

Azoknak meg, akik azt hiszik, hogy a hetero-bi-homo az olyan, mint a fehér-szürke-fekete, nagyon ajánlom, hogy gondoljanak bele, hogy a fehérnek, a szürkének és a feketének is hány árnyalata létezik.... Ez az egész cimkeragasztgatás totál értelmetlen szerintem.

2020. dec. 29. 08:26
 19/29 anonim ***** válasza:

Igazad van 18 aska. A love. hu az csak sima társkereső, de az eropolis, adultpixi, smpixi, az nagyon kemény.

Ott mindenki talál vágyainak megfelelőt.

Néha vannak olyanok, hogy az embernek kétfelé áll a szeme.

Olyan dúrva vágyak.

2020. dec. 29. 09:53
 20/29 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettőnél városra jól látom, hogy nem lehet keresni?
2020. dec. 29. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!