Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a különbség a óvszeres és az óvszer nélküli szeksz között? Milyen érzés úgy, és milyen amúgy? Mekkora "áldozat" vele?
#9 akkor vegyél nagyobb méretet, az nem lesz kicsi és nem szorít.
Mindemellett női oldalról írok én is: nekem jobb óvszer nélkül. Szimplán mert az alap síkosító, amivel be van az összes kenve, engem hamar kiszárít, és utána a latex az simán kidörzsöli odalent, míg óvszer nélkül szexelve nem volt soha ilyen problémám. Ez régebben is így volt, de mióta szültem és szoptatok, ez hatványozottan igaz.
Viszont az összes férfipartnerem teljesen jól elvolt az óvszerrel, én voltam mindegyik kapcsolatomban az első nő, aki gyógyszert szedett és leszoktattam őket a gumihasználatról (bocsi, későbbi barátnőik). Nyilván kényelmesebb és közvetlenebb érzés az óvszer nélküli együttlét, de míg nekem konkrétan fájdalmat jelent gumival, a pasiknak - elmondásuk alapján - inkább csak kényelmetlenség és enyhe kellemetlenség, ami úgy kb 5%-ban ront az élményen összeségében.
#7-es: Kb. pár hónapja volt a kérdés és egyszerűen az illető nő több férfinak is leírta, hogy nehogymá' az ő és a baráti társaságuk azt merje mondani, hogy más, mert olyan nincs.
Biztos van esély rá, hogy kifog egy nő 1-2 ilyen pasit, aláírom. De, azért az átlagnak, mint itt is látni, más érzés.
Aki meg azért írja, hogy a nők ne szedjenek tablettát... Hát, istenem, akkor írja azt, hogy a tabletta rossz. Nem válasz a kérdésre, de legalább egyenes.
A párom korábban komoly kapcsolatokban élt csak nemi életet, nem használt óvszert, mert tablettát szedtek a nők. Ő meg sosem volt az egyéjszakás kalandok híve.
Én nem szedtem, amikor összejöttünk, úgyhogy óvszerrel szerettünk volna védekezni. Szegényemnek nagyon nem ment, állandóan lekókadt. Egy idő után már kevésbé zavarta, de akkor sem mindig sikerült. Úgyhogy elkezdtem gyógyszert szedni. Azóta sokkal magabiztosabb, nem jön zavarba és fantasztikus az ágyban.
Nem mondom, hogy tapsikolok a fogamzásgátló tablettáért, de örülök, hogy ezzel tudtam neki segíteni. És nekem is "más" érzés, hogy a bőrünk összeér ott is. És jó, ha szeretkezés után bennem marad még egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!