Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevehető-e az árbeli különbség a Durex és a LifeStyles óvszerek között?
Amennyiben nem szexre kell, akkor bármilyen olcsó óvszer jó. De speciel én használtam akció közben is olcsóbb noname-eket, meg Durex-et is. Egy szakadt ki, és az is az én hibám volt. De Durexben élvezetesebb lesz majd, ha odaérsz. De csak úgymond felpróbálni, elég az olcsó noname is.
(20F)
Egy tesco-s "Kraft" márkát már próbáltam,de gondoltam mivel az a legalja,biztos van valami különbség az alsó és a közép/felső kategória között. Ezért szeretném kipróbálni a durexet,csak elgondolkoztam,hogy lehet nem ér egy ezrest egy próbára. A lifestylesból van 500 forintos is,ami még nem olyan nagy összeg érte.
Köszönöm a válaszodat! :)
Évek óta a Lidl-ben a pénztárnál kapható Mondos márkájú óvszert használom, amiből 12 db kerül 750 forintba. Évente néhány tucat biztos elfogy.
Sosem volt semmi bajom vele.
24/F
Lányként mondom azt, hogy amikor eljön egy olyan lány akivel hosszabb időre együtt lesztek számos dolog felül fogja irni h mit hasznalj!!!
Az első és a lány szempontjábol a legfontosabb ha valami miatt kidörzsöli a gumi utana te vehetsz utana ugyanabbol a markásbol brmit nincs azaz isten h megengedje használni!
Pl. Hazaállitana a parom akár masculannal v durex v mit banom én mivel kib*sznam a p*csába... nemtudjuk, valamiért a hüvelyemnek csak you&me felel meg és abbol se mindegy melyiket vettük!
Vagy a te méreteid is felül fogjk mulni a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!