Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az izgató egy olyan szerepj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az izgató egy olyan szerepjátékban ahol a csaj iskoláslánynak van beöltözve?

Figyelt kérdés
Ha esetleg csináltad már akkor érdekelne, hogy a pasi vagy a nő ötlete volt.

2020. dec. 11. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

szexy

izgat a fiatalabb szerepe

tanítom

hatalmi játék

43/F

2020. dec. 11. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Hát az hogy iskoláslánynak van beöltözve :) ez olyan mintha a harisnya, latex, bőr stb. fetisisztától kérdeznék mi benne az izgató. Hát minden, maga a tény, a sütiről sem kérdezi az ember miért ízlik, ízlik és kész :)
2020. dec. 11. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Hát, maga a tény. Ezen nincs mit magyarázni.

Talán egy kis plusz, hogy tanárként is dolgozom, és a saját diák tabu, de RP-ben ki lehet élni mindenfélét.

2020. dec. 11. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit még kihagytak, de szerintem érdemes említeni: az egyenruha.

Még nőként is levesz a lábamról bármilyen egyenruhás férfi, hát képzelem, hogy pasikat mennyire izgathat ha egy nő szexuálizált egyenruhába bújik.

2020. dec. 11. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az utolsó is írja: én nőként is bomlok az egyenruhás pasik után, de mivel van férjem és eszem ágában sincs megcsalni, így marad a szerepjáték, ami tökéletesen kielégíti a vágyaimat.

Ugyanez fordítva is igaz.

2020. dec. 11. 17:08
 6/9 A kérdező kommentje:

A tetszik mert tetszik szerintem nem igazán válasz, mert ha van az embernek mersze akkor le tud ásni mélyre és rá tud jönni, hogy mégis mi az ami vonzó az adott témában.

Pl. egy pasinak nagyon bejött ha kikötözheti a csaját, aztán a csaj eltörte a lábait és az is ugyanolyan izgatóan hatott rá. Akkor itt már ha akarja az ember simán meg tudja magyarázni, hogy a nő kiszolgáltatottsága, tehetetlensége volt ami izgatta nem az hogy ki van kötözve.

Egy egyenruha fétisnél is azért ha rendőrökre, katonákra, tűzoltókra buksz nem nehéz kitalálni hogy az tetszik, hogy ő lenni erős férfi te lenni gyenge nő.

2020. dec. 11. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem maximum akkor tetszene, ha a nő az életben egy komoly, irányító típus lenne, és emiatt lenne egy izgalmas kontraszt a dologban.

Alapvetően nekem jobban tetszik a kosztümös, miniszoknyás igazgatónő, ügyvédnő szerep, ahol engem férfiként ledominál a nő. Persze nem durván, de azért valamennyire.

2020. dec. 11. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok.

Akkor ássunk le mélyebbre: a férjem tanár, a diákjaival nem kezd ki, de valahol biztos izgatja a téma, így itthon éli ki rajtam a fantáziáját.

Mi néha eljátszuk, hogy vadidegenek vagyunk és csak egyegyéjszakás numerára csipjük fel a másikat nyilván azért, mert hosszú kapcsolatban piszkálja a fantáziánkat, hogy milyen lehet egy kalandba bonyolódni, de nem férne bele az értékrendünkbe.

Engem a pilóta, tengerésztiszt egyenruhák hoznak lázba. A frissen, ropogósan élére vasalt tiszta anyag egy pedáns, erős, céltudatos férfire asszociál.

A másik amitől begerjedek az az öltöny. Szerencsére ezt a mindennapi életben is sokszor viseli a férjem. (talán szintén azért izgat, mert erőt, intelligenciát surgázó ruhadarab)

2020. dec. 11. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon
2020. dec. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!