Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejönne egy ilyen szerepjáték az ágyban, vagy nem minden csaj élvezné ezt?
Szerintem ez még nem durva szerepjáték. Nem is megalázó, végül is a legtöbb nő kérés nélkül is megteszi ezeket. Sőt van aki élvezi, ha irányítják :D
24/N
Na meg divatba jött az 50 árnyalatos maszlag után :D
Most tuti kővel fognak dobálni a csajok :D
24/N
Na a Szürke Árnyalata egy nagy rakás....
Elolvastam, és csak ennyit mondtam, kiscica te ki akartál írni valami extrémet és durvát, hát nem sikerült.
Egy elcseszett Júlia-Romana regény kb. Az nekem senki ne magyarázza hogy a szupertitkos "szerződésnek" amiről senki nem tudhat a résleteit a céges levelezőrendszeren keresztül chatelik meg egymással... már rég az összes IT-s arra verné, plusz addig lenne csak titok...
annyira életszerűtlen és hiteltelen az összes karakter. A szadista az nem aggódik hogy fáj -e a másiknak. Pl.
Jah és abban a szerződésben meg semmi durva nincs.
Az meg hogy elvalagásszák a végén a főszereplőnőt? basszus ezt vállalta akkor minek csodálkozik????
A megalázás teljesen más az már egy sokkal durvább kategória.
szürke :D :D :D
ez nem, hogy megalázó, de elég sz*r is :D
Jaj neeeehhh xD A Főnököm egy vénasszony, aki még ijesztő is xDDDDD
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!