Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajoknak bejönne egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak bejönne egy ilyen szerepjáték az ágyban, vagy nem minden csaj élvezné ezt?

Figyelt kérdés
Azt játszanátok el hogy a csaj egy dolgozó, a pasi a csaj főnöke. A pasi szex terén parancsolgató lenne, utasítgatná a csajt hogyan szopja le, azt akarná hogy a szolgája legyen a csaj, szex közben pedig folyton ő akarna irányítani. Csajok élveznétek egy ilyen szerepjátékot vagy nem? Megalázva éreznétek magatokat?

2015. jún. 27. 10:33
1 2
 1/12 Pszt! ***** válasza:

Szerintem ez még nem durva szerepjáték. Nem is megalázó, végül is a legtöbb nő kérés nélkül is megteszi ezeket. Sőt van aki élvezi, ha irányítják :D

24/N

2015. jún. 27. 10:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a szerepjátékokat, mert változatossá teszik a szexet. Ezt , amit leírtál már próbáltuk és nagyon élveztem :$ Sztem barátnődnek is bejönne :)22/L
2015. jún. 27. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne :) Mivel szerep, nem megalázó, hétköznapokban, meg utcán már az :D 16/L
2015. jún. 27. 10:54
 4/12 Pszt! ***** válasza:
100%

Na meg divatba jött az 50 árnyalatos maszlag után :D

Most tuti kővel fognak dobálni a csajok :D

24/N

2015. jún. 27. 11:02
 5/12 Dionsyia ***** válasza:
100%

Na a Szürke Árnyalata egy nagy rakás....

Elolvastam, és csak ennyit mondtam, kiscica te ki akartál írni valami extrémet és durvát, hát nem sikerült.

Egy elcseszett Júlia-Romana regény kb. Az nekem senki ne magyarázza hogy a szupertitkos "szerződésnek" amiről senki nem tudhat a résleteit a céges levelezőrendszeren keresztül chatelik meg egymással... már rég az összes IT-s arra verné, plusz addig lenne csak titok...

annyira életszerűtlen és hiteltelen az összes karakter. A szadista az nem aggódik hogy fáj -e a másiknak. Pl.

Jah és abban a szerződésben meg semmi durva nincs.

Az meg hogy elvalagásszák a végén a főszereplőnőt? basszus ezt vállalta akkor minek csodálkozik????

A megalázás teljesen más az már egy sokkal durvább kategória.

2015. jún. 27. 11:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

szürke :D :D :D

ez nem, hogy megalázó, de elég sz*r is :D

2015. jún. 27. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Iszonyat jó tud lenni ám.
2015. jún. 27. 11:56
 8/12 A kérdező kommentje:
És ha egy valódi főnök csinálná ezt veletek a munkahelyen, egy olyan főnök nagyon tetszik nektek, az is bejönne csajok?? :P :P
2015. jún. 27. 12:05
 9/12 Pszt! ***** válasza:

Jaj neeeehhh xD A Főnököm egy vénasszony, aki még ijesztő is xDDDDD

24/N

2015. jún. 27. 12:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó de ha egy helyes pasi lenne a főnököd, akkor élveznél vele ilyen játékot? :)
2015. jún. 27. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!