Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondanátok meg finoman a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok meg finoman a párotoknak, hogy kicsi a pénisze?

Figyelt kérdés

A párom állandóan azzal jön, hogy neki nagy, meg ilyeneket kérdezget tőlem, hogy ugye, hogy nagy?

Eddig kitértem azzal hogy akkora, amekkora, nekem tökéletesen megfelel, de olyan, mintha egyre inkább ki akarná sajtolni belőlem az igazi választ. Az igazság az, hogy nagyon kicsi a szerszáma. Engem nem zavar, jól tudja használni, jó a szexuális életünk, de a testképzavara meg a rámenőssége zavar. Kellemetlen helyzetbe hoz.

Én se mondom a melleimre, hogy hú de nagyok, ha tudom, hogy nem azok.

Próbáltkoztam finoman leállítani, de nem értett a szép szóból. Hogyan kellene vele közölni sértődés nélkül?

2020. dec. 11. 10:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer ha együtt lesztek a konyhában, fogj egy 2x akkora ubit vagy répát mint a farka. Tedd szépen a deszkára fogj egy nagy kést, aminek minél szélesebb a pengéje. Nézzél a párodra szépen, és mond neki.

- mindig hencegsz drágám, hogy nagy a farkad. Nézd ezt az ubit. Ez kényelmesen elfér bennem, szóval ez se hatalmas, de mondjuk hogy nagy. Akkor középen csapd ketté az ubit, jó hangosan csattanjon a kés a deszkán. És mutasd neki. Na a tiéd ekkora.

Aztán tedd hozzá. Nekem nem baj, mert jól működik, de ha masok előtt megegyszer emlegeted, csak felemelem a kisujjam, hogy más is lássa.

Szerintem be fog válni, de egy próbát megér.

2020. dec. 11. 11:15
 12/27 anonim ***** válasza:
92%
Mondd azt neki hogy tenyleg hatalmas farka van. Nincs értelme őszintének lenni, ugyanis így is hatalmas önbizalomhiánnyal küzd. Majd ha szakítotok és bántani akarod, a fejéhez vágod legfeljebb utólag, hogy kisfarkú. Addig ne bántsd.
2020. dec. 11. 11:18
 13/27 A kérdező kommentje:

#11-es pusztulok! 😂😂😂

Eszem ágában sincs bántani vagy megsérteni, a szakítás sincs porondon, csak egyszerűen idegesít, hogy időről időre felhozza a témát és jó lenne már leállíatni, de úgy, hogy ne sértődjön meg vagy ne hagyjon benne maradandó lelkisérülést. Nem szeretném, ha egy ilyen hülyeség miatt lankadna a kedve az ágyban. Azt se értem miért olyan fontos számára a méret, ha egyébként minden más jól működik.

(és még azt mondjátok, hogy a nők a bonyolultak...)

2020. dec. 11. 11:24
 14/27 anonim ***** válasza:
82%

Ide jársz hazudni? Semmi értelme. 9 centit sehogy nem lehet használni.

2020. dec. 11. 11:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg nagyon is tisztában van vele, hogy nem nagy és csak önbizalomhiány miatt akar pozitív megerősítést. azt semmiképpen sem modanám meg neki, hog nagyon kicsi, de nem is kell rá bólogatni, hogy igen, hatalmas. mondj annyit neki, hog neked jó a méret és jó vele a szex, ennyi bőven elég, én nem fokoznám a komplexusát.
2020. dec. 11. 11:38
 16/27 anonim ***** válasza:
65%
Hehe, shit-test nőknek.
2020. dec. 11. 11:51
 17/27 anonim ***** válasza:
18%
14-es add a segglyukad megnézzük ;)
2020. dec. 11. 11:56
 18/27 anonim ***** válasza:
13%
Kedves kérdező, lehet a te pitsád tág nagyon. Ezt műtétileg a mai világban megoldják!
2020. dec. 11. 12:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy a szex az tényleg nagyon frankó, de az indián neved biztos, hogy nem Hosszú puska lenne!
2020. dec. 11. 12:10
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
15/4.5 milyen kérdező?
2020. dec. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!